Annonce
Ugeavisen Bramming

Forårsmesse bliver til efterårsmesse

Forårsmessen i Hunderup Hallen samler altid mange mennesker fra hele egnen, som det ses på dette billede fra et tidligere år. I år bliver det i stedet en efterårsmesse den 25. september. Arkivfoto Kirsten Enevoldsen
Den 25. september skal der endelig være messe i Hunderup Hallen – efter den har været udsat i halvandet år på grund af coronarestriktioner.

Hunderup / Sejstrup: Egentlig var der udsolgt – til den messe, der skulle have været i foråret sidste år. Men så blev det yderst begrænset, hvor mange personer der på grund af smittefare måtte mødes indendørs, efter statsminister Mette Frederiksen den 11. marts sidste år lukkede Danmark ned. Så nu er arrangørerne af den årlige forårsmesse i Hunderup Hallen – som i år bliver en efterårsmesse – ved at samle trådene og få den årlige messe på skinner. Og det går godt, selv om der selvfølgelig er nogle udstillere fra foråret, som har meldt fra.

- Men vi er ret langt med salget af stande. På den messe, vi skulle have holdt i foråret 2020, var der udsolgt. Nu er der gået halvandet år siden, og så melder nogle fra af naturlige årsager. Men vi har stadig syv erhvervsstande og fem hobbystande, som vi mangler at afsætte, fortæller en af arrangørerne, John Søgaard, der på dagen skal fungere som tovholder og praktisk mand på messen:.

- Udenfor skal vi have biler, campingvogne og lignende, og der har vi en stand tilbage, vi mangler at få solgt. Ny udstiller der er Louis Lund fra Ribe.

Annonce

John Søgaard lover, at de besøgende også kan glæde sig til at se en ægte sportsvogn, idet Hein's Autoværksted stiller med en classisk Porsche. Den får lov til at komme indenfor, hvor de andre biler må holde sig udenfor hallen.

Børn og politikere

Ellers lover John Søgaard en god blanding af stande fra det lokale erhvervsliv med gode messetilbud og en auktion sidst på dagen. Der bliver også to timer, hvor scenen er forbeholdt børnelopper, det vil sige, at børn kan komme med eksempelvis gammel legetøj og holde loppemarked. Men kun i to timer mellem kl. 10.30 og 12.30.

Messen åbner klokken 10, og som vanligt kommer borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og åbner messen. Bagefter spiller han med i byrådsorkestret, som spiller til messens åbning.

Annonce

Veteranknallert træf

Der skal jo være noget at se på, når man besøger en messe, og i år har arrangørerne – Hunderup-Sejstrups Fremtid – inviteret til Veteranknallert træf.

- Det er vi ret spændt på, fortæller John Søgaard:

- Sidste år havde 42 tilmeldt sig og 200 havde tilkendegivet, at de var interesserede. Så vi er spændt på at se, hvor mange, der kommer den 25. september. Veteranknallerter er jo ret populært i samfundet lige nu, og alle med en knallert får gratis adgang til messen.

Som vanligt er der udtrækning af præmier på indgangsbilletten. Der er udtrækning klokken 12 og 16, og hvis man vil vinde, er det et krav, at man er til stede, når der bliver trukket lod. Ellers vil den udtrukne præmie gå videre til auktionen, der holdes sidst på dagen, kort før lukketid, hvor der også kan bydes på andre varer, som venlige sponsorer har doneret.

Vi er spændt på at se, hvor mange, der kommer den 25. september. Veteranknallerter er jo ret populært i samfundet lige nu, og alle med en knallert får gratis adgang til messen.

John Søgaard
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Postorkestret spiller i foyeren

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Op i gear

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Landsbyparken indviet med maner

Ugeavisen Bramming

Idéforum med på messe i Hunderup

Ugeavisen Bramming

Stephanie er ene pige på værkstedet

Ugeavisen Bramming

Bæredygtighed på revy-menuen

Ugeavisen Bramming

Astrid har en snegl som kæledyr

Ugeavisen Bramming

Første projekt på frisatte skoler: Dyrskue samler elever på tværs af klasser

Ugeavisen Bramming

Aleksander Malerfirma er årets håndværker - igen

Ugeavisen Bramming

Jubelbrøl da politikerne gav de unge en håndsrækning: Afsætter 2,3 mio. kroner til ny skaterpark

Ugeavisen Bramming

Det vidste du ikke om Kurt Cramer: Bilforhandleren elsker at lade vinden og bølgerne styre kursen

Ugeavisen Bramming

Talentet fra Lille Darum er både nordisk og dansk mester: Anna er en guldpige

Ugeavisen Bramming

I forsamlingshuset kan de noget med ål

Ugeavisen Bramming

To friske piger fra Hunderup indsamlede kr. 2.950 kroner

Ugeavisen Bramming

Alle mand af hus til aktivitetsdagen

Ugeavisen Bramming

Fitnesscenter åbnede lørdag - men der manglede noget

Ugeavisen Bramming

Egnsmuseet i fuld gang igen

Ugeavisen Bramming

Dannis plan er at bygge en ny, stor lagerhal: Samme kærlighed til Skoda som til Porsche

Ugeavisen Bramming

40 år med el og en rivende udvikling

Ugeavisen Bramming

Veninder

Ugeavisen Bramming

Fitness for ældre - med indbygget tryghed

Ugeavisen Ribe

Kurt Bjerrum fra Jernvedlund vil arbejde for unge og uddannelse

Ugeavisen Bramming

Fie og Frank blev pårørende, da deres 3-årige datter fik kræft: - Der er blevet grædt mange tårer

Annonce