Annonce
Ugeavisen Bramming

Forårsmesse med rekord-deltagelse

Ella og Asbjørn Laugesen fra Gredstedbro havde en fin bod med trækunst. Foto: Kirsten Enevoldsen
Hunderup/Sejstrups årlige forårsmesse er godt på vej til at blive en tradition med succes.
Annonce

HUNDERUP/SEJSTRUP: Udsolgt. Rub og stub.

De ord var standard allerede sidst på formiddagen i Hundrup/Sejstrup lørdag, hvor forårsmesse nummer fem blev afviklet med rekord-deltagelse. Alle stadepladser – ude som inde – solgt. De 250 fortrykte madbilletter til Buffetbussen med helstegt pattegris med tilbehør blev revet væk.

Og allerede klokken 12, da der var præmieudlodning, var der solgt over 300 billetter. Rekord!

Messegæsterne bænkede sig i det fine vejr både ude og inde. Snakken gik lystigt overalt. Stadeholderne var i hopla – uanset om det var håndværkere, kræmmere, husflidsfolk eller ivrige politikere, der langede budskaber, bolsjer, balloner eller smagsprøver over disken.

Det var da også en tilfreds formand for Hunderup/Sejstrups Fremtid, HSF, Jesper Brix, der ved middagstid sammen med koordinatorerne Leif & Anette Jørgensen, gjorde foreløbig status over messen, som var begunstiget af godt vejr – ikke for varmt, ikke for koldt, ingen regn, kun lidt vind. Alle faktorer for en god messe spillede perfekt sammen.

Hvad regnskabet munder ud i på bundlinjen er endnu ikke gjort op, men ét er sikkert: 75 procent af overskuddet går til lokalsamfundets fortsatte udvikling.

Forårsmessen levede med andre ord op til borgmester Jesper Frost Rasmussens (V) betegnelse ved åbningen klokken 10: Det er en festdag. Igen en fornøjelse at se, hvad I sammen man drive det til, når I løfter i flok.

- Men selv om det er sjovt og hyggeligt, så er der jo også et andet formål. I samler penge ind til udvikling af jeres lokalområde, og det har I gang på gang vist, at I er gode til, lød det anerkendende.

Mark Mikkelsen fra Guldægget i Esbjerg serverede smagsprøver på det lækre brød, der nu sælges i Anna Grethe Madsens købmandsbutik i Hunderup. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce