Annonce
Ugeavisen Bramming

Forårsmessen i støbeskeen

Der var fuldt hus ved sidste forårsmesse I Hunderup. Alt tyder på, at det samme bliver tilfældet 18. april. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Hunderup/Sejstrups Fremtid, HSF, er i fuld gang med at sælge stande til forårsmessen 2020.
Annonce

HUNDERUP/SEJSTRUP: Planlægningen af Forårsmessen 2020 i Hunderup/Sejstrup har længe været i fuld gang. Det er den femte i rækken, og den har allerede slået sit navn så markant fast, at nogle af de tidligere udstillere har meldt sig for at sikre sig en stand.

Vanen tro er det sidst i april, der holdes forårsmesse, og i 2020 er det lørdag den 18. april. I lighed med tidligere år er det i og omkring hallen i Hunderup, det foregår, og arrangørerne, Hunderup/Sejstrups Fremtid, HSF, forventer 37 indendørs stande og otte udenfor.

Udstillerne repræsenterer alt fra hobby, foreninger over små og store firmaer til offentlig information.

Såvel modeshow som loppemarked er droppet til forårets messe. Til gengæld er der som noget nyt både Puch Maxi-træf og Porsche-træf på pladsen ved hallen. Det er Fole-modellen, der lines op for med Puch-Maxi-ikonerne, mens det er lokale Dannie Hejn Jensen, der står bag Porsche-træffet, fortæller John Søgaard, som sammen med Helle Hvitved er tovholder for arbejdsgruppen omkring forårsmessen.

Bilfirmaerne var også repræsenteret.
Annonce

Et scoop

I planlægningsgryden er også både auktion over et cruise til Oslo samt gavekort til udlodning på indgangsbilletten. En tombola kommer heller ikke til at mangle, og der kan købes frokost med videre i cafeteriet. Her er det Vilslev-kokken, der leverer maden.

Det helt store scoop til 2020-forårsmessen er dog lokalt-fødte Morten Philipsen – sangeren, der i 2002 fik sit musikalske gennembrud ved De Unges Melodi Grand Prix og samme år deltog i MGP Nordic. Han er nu 33 år, men stadig ”et navn” som både sanger og musiker. Han kommer og sørger for underholdningen om eftermiddagen.

Forårsmessen i Hunderup er også altid et godt sted til at få en snak med andre.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce