Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny formand i billardklubben: Kurt er fæstningsdreng

Kurt Christensen er netop fyldt 60 år og er nyvalgt formand for Gørding Billard Club. Han har boet i Gørding siden 2005. Foto: Martin Wilde
Det var kærlighed, der i 2005 førte Kurt Christensen til Gørding. Nu er han valgt som ny formand i Gørding Billard Club.
Annonce

Gørding: Han havde prøvet at spille billard sidst i 1070’erne. Dengang som firmasport. Og så gik der mange år, før Kurt Christensen igen fik en kø i hånden.

- Så fik jeg kræft. Min svoger spiller her. Han sagde, jeg skulle have noget socialt, og jeg er blevet hængende siden, siger Kurt Christensen.

For 60 år siden blev han født indenfor voldene i Fredericia, og derfor vedkender han sig at være fæstningsdreng, som det hedder. Han er uddannet industritekniker, boede han nogle år på Fyn og arbejdede på Nordsøen, inden han i 2005 fandt Jonna i Gørding og flyttede til byen – og fik arbejde i Taulov.

- Jeg befinder mig rigtig godt her og har fået en stor vennekreds og omgangskreds. Jeg holder meget af, hvordan man bliver modtaget her i klubben – også når vi er ude og spille andre steder. Det er guld værd, siger Kurt Christensen:

- Kommer man her i klubben, får man ikke lov til at stå i døren. Folk råber, kom her ned og spil. Det oplevede jeg selv efter min tarmkræft, hvor jeg var syet med 52 sting. Jeg kunne næsten ikke gå, men skulle spille alligevel. Det er guld værd!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Bryllup

Ugeavisen Bramming

Hverdagen

Annonce