Annonce
Ugeavisen Bramming

Takker af efter 42 år: Formandsskifte i skytteforeningen

Gørding-Vejrups nye formand, Frank Løbner, overrakte Verner Fogh en pakke - indeholdende en fin Royal Copenhagen-vase, der blev suppleret med en kurv med vin og snolder som tak for sin mangeårige indsats for foreningen.
Frank Løbner fra Gørding afløser Verner Fogh, der har været medlem af Gørding-Vejrup Skytteforening i 42 år.
Annonce

VEJRUP. Efter knap 29 år som formand – og i alt 42 år i Gørding-Vejrup Skytteforening - har Verner Fogh, Vejrup, på generalforsamlingen overladt dirigentstokken til Frank Løbner fra Gørding.

Og han afleverer en veldrevet forening.

- Vi har søgt fonde og kommunal støtte løbende over alle årene – vel sammenlagt en halv million kroner. I forbindelse med halbyggeriet i Vejrup for en snes år siden lykkedes det os også at få nogle fine lokaler her til skytteforeningen. I 2006-2007 søgte og fik vi 350.000 kroner, så vi i forbindelse med cafeteria-byggeriet kunne rykke i kælderen, hvor vi nu har rigtig gode forhold, fortæller Verner Fogh, der op til årsskiftet 2006-07 husker, hvordan alle frivillige knoklede i døgndrift. Bevillingerne skulle jo nemlig være brugt inden 31. december. Ellers faldt de retur til den store kommunekasse.


I forbindelse med halbyggeriet i Vejrup for en snes år siden lykkedes det os også at få nogle fine lokaler her til skytteforeningen.


Annonce

Ældste medlem 83 år

I sin storhedstid havde skytteforeningen 120 medlemmer. I dag ligger medlemstallet stabilt på 60-70 skytter i alle aldre. Yngste mand er fem år, mens ældste medlem, Frede Hansen, er 83 år.

Faciliteterne i kælderen under hallen omfatter også fem nye luftgeværer og en ny tællemaskine. Alt indkøbt for diverse fonds- og kommunebevillinger, understreger Verner Fogh, der også har fået ryddet op i forholdene i Aike Skov, hvor skytterne holdt til, dengang han selv som 13-14 årig cyklede ud i skoven sammen med sin morbror.

-Det var lidt noget bøvl med Aike-banen, for det var en tikkende bombe under foreningen, og hver gang, vi arrangerede noget, skulle miljømyndigheder og politi på banen. Nu er det hele overtaget af jagtforeningen, og det kører som det skal, fastslår Verner Fogh, der heller ikke har så meget tid til rådighed som tidligere. Nu skal også logen i Esbjerg passes, og bryggeriet hjemme ved værkstedet på Industrivej kræver også mange fritidstimer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce