Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Selve maskinen er en kostbar sag, så den står endnu hjemme i privaten, men de særlige knive og nåle, der anvendes, har Simone her i skabet sammen med de langtidsholdbare farver. Foto: Kirsten Enevoldsen
Simone Friis er klar til at lancere nyt skønheds-tilbud, så snart frisørerne må åbne igen.

BRAMMING: 26-årige Simone Friis, født og opvokset i Bramming, er en pige med krummer i. Uddannet frisør - bestod med bronze i 2018 fra Salon West Coast i Esbjerg. Herefter blev hun ansat hos frisør Jane Junkuhn i Nørregade i Bramming.

Her er hun stadig – 15 timer om ugen, men har så benyttet corona-nedlukningen til at tage en uddannelse som kosmetisk tatovør. Hun har så nu i Janes wellness-hus lejet et lokale, hvorpå der skal stå Friis-Brows & Beauty.

Samtidig er der også blevet tid til to-årige Oliver, som hun henter og bringer i dagplejen, da hendes mand, Philip, hver dag kører på arbejde i Sdr. Omme.

Annonce

Glæder mig til næste oplukning

- Jeg synes, jeg får det hele til at hænge godt sammen, og nu glæder jeg mig til næste oplukning af landet. Her håber jeg virkelig, at frisørerne kommer med, siger Simone, der om Friis-Brows & Beauty forklarer, at det er en permanent make up til blandt andet brynene. Brows er engelsk for bryn – deraf klinikkens navn:

- Og selv om selve titlen er kosmetisk tatovør, så har faget kosmetisk tatovør altså ikke noget at gøre med tatovør-faget eller tatovering, fastslår Simone – og forklarer yderligere, at den permanente make up lægges ved hjælp af en maskine, hvorpå der monteres nåle, som hun så har uddannet sig til at bruge så korrekt, at øjenbrynene bliver flotte og kan ”holde” – være permanente – i et års tid uden opfyldninger:

Jeg glæder mig til at komme i gang. Til ære for artiklen her, agerede den nybagte mor – og ejer af wellnes-huset, Jane Junkuhn kunde på briksen i Friis-Brows&Beauty. Foto: Kirsten Enevoldsen

- Du sparer altså tid ved ikke hver morgen at skulle rette lidt til og lægge farve på, siger Simone og forklarer, at en behandling er to-leddet. Den første del varer to-tre timer og koster 2300 kroner. Seks-otte uger senere skal behandlingen så følges op. Det varer en times tid og koster 800 kroner.

- Ja – det kan lyde af mange penge, men så sparer man altså penge til øjenbryn og farve i årets løb, så på den lange bane er det nu okay, mener Simone – og tilføjer, at hendes priser faktisk ligger i den billige ende.

Annonce

Har taget basis-faget i Silkeborg

Men hvordan uddanner man sig til kosmetisk tatovør?

Simone fortæller, at det er en kombineret praktisk og teoretisk uddannelse, som foregår hos en erfaren kosmetisk tatovør. Selv har Simone taget basis-faget – det vil sige brynene - i Silkeborg på klinikken Art By Nikka Academy, og det sker for egen regning. ”Ikke helt billigt”, siger hun – uden at ville nævne et tal.

Dette basis-fag bygges der så ovenpå ved kurser af flere dages varighed. Næste gang skal Simone tage ”advanced”-delen, som omfatter en ny teknik til brynene og senere på året uddannelse i læberne, som kan tilføres mere pigment eller en lip gloss-effekt:

- Selv om både bryn og læber er behandlet, kan man opnå et meget naturligt look eller et mere make up’et look, siger Simone, der allerede har haft henvendelse om det nye tilbud i wellness-huset i Nørregade.

- Jeg synes, det passer rigtig fint ind her, og det passer mig godt med 15 timer som frisør og resten her inde i ”min egen lille klinik”.

- Nu skal vi så bare ha’ åbnet Danmark helt, så vi alle kan komme i gang igen, slutter en forventningsfuld Simone.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce