Annonce
Ugeavisen Bramming

Frokostskål med julemanden

Niels Aage Christensen fra Holsted og Doris&Ejvind Christensen nøden julesild med øl og lidt varmt til halsen hos Sportmaster, hvor de skålede med den travle julemand. Foto: Kirsten Enevoldsen
Brammings handlende bød på julefrokost lørdag, og på søndag huserer Nisse Spilop i butikkerne.
Annonce

BRAMMING: Rockin around the christmas tree….

Nissejazzbandet gav den for fuld udblæsning lørdag, da butikkerne bød på julefrokost rundt i byen. Den Bramming-tradition er kommet for at blive. 80 stykker med fiskefilet blev der fortæret hos Bo Skjøde i Nyt Syn. Frikadellerne gik som varmt brød hos Pecani. Portvinen var fin i Boutique Mary.

Og sådan gik det overalt, hvor der var næsten tomme fade en halv time før lukketid, ligesom der også lød enslydende meldinger om, at handelen gik godt til jazzmusikken, og julemanden var noget nær populæreste mand i byen, ligesom heller ikke Den fortryllende Harmonika svigtede.

- Og så er der er jo mange gode handelsdage endnu inden, inden det er juleaften, bemærkede flere handlende.

Næste weekend er da også julehandel og nisseløjer i byen. Nisse Spilop dukker således op sammen med sin hjælpenisse Aya, når der skal købes julegaver på søndag. De to rødhuede spilopper planlægger at lave løjer med trylleri og balloner, og måske gemmer de sig indimellem i butikkerne.

Her kan kunderne og deres børn samtidig finde nissehuer med bogstaver – og med den rette kombination vinde gavekort og præmier fra flere af byens forretninger.

Der er også december-aktivitet hos Playmore, hvor børnene kan lave juleophæng af krympeplast. I Sannes Café er der gratis kaffe både lørdag og søndag, når de juletravle ben trænger til et hvil. Flere fotos på hjemmesiden.

10-årige Casper fra Århus er på besøg hos sin 10 måneder gamle kusine Sine i Bramming. De hygger sig i Playmore, hvor der er æbleskiver og glögg. Foto: Kirsten Enevoldsen
Hos din Tøjmand har Jens Simonsen travlt med at snurre julesløjfer om pakkerne.
Mikkel og William sørger for servicen. De bringer det Engvang-juletræ hjem til køberen, som de netop har solgt til fordel for Bramming Boldklub, som er "deres" klub året rundt.
Bo Skjøde er tæt på udsolgt i fiskefileter: De smager også godt, siger Francis Thomas fra Esbjerg.
Det er sidste fad af julefrokosten, siger Lene Andersen, der havde nok at se til i lørdags.
Julemanden er på visit i Boutique Mary, hvor der prøves inde bag forhænget.
Mikkel og William har haft en travlt dag på Trianglen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce