Annonce
Ugeavisen Bramming

Gørding-firma får grøn pris

Gørding Ventilationsmontage ApS, vinder af den grønne eliteprofil 2022. Pressefoto
To år med rekordmeget aktivitet i håndværkerbranchen har betydet fyldte ordrebøger og lange arbejdsdage for landets håndværkere. Heldigvis har det høje serviceniveau også fulgt trop. 3byggetilbud.dk har nu fundet elite-håndværkerne for 2022, hvor ét firma udvælges for hver faggruppe. Vinderen i "Den Grønne-elitekategori" er Gørding Ventilationsmontage ApS fra Gørding.

En gang om året udpeger landets største formidler af bygge- og renoveringsopgaver, 3byggetilbud.dk, elite-håndværkere i 17 fagkategorier ud af de 1.700 firmaer, der er tilknyttet portalen. Elite-udvælgelsen er en helt særlig anerkendelse, da der i hver fagkategori kun er ét firma, der kan se sig kåret til titlen. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af feedback fra portalens byggelystne brugere og antallet af vundne opgaver – og konkurrencen har været stor.

Den grønne omstilling har uden tvivl stået højt på boligejernes renoveringsliste det seneste år – også når vi taler om det sunde indeklima. I kategorien Den Grønne Eliteprofil 2022 er valget derfor faldet på Gørding Ventilationsmontage ApS, der opsætter ventilationsanlæg.

- Når jeg skal vejlede en kunde, så er det vigtigt med en ordentlig dialog, så kunden ved, hvad man går ind til. Ventilation og indeklima er vigtigt for velvære i hjemmet, og her deler vi gerne vores viden, siger indehaveren Jørgen Skjøt Kokholm, der har mere end 20 års erfaring i branchen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Myten om dovne håndværkere skal aflives

70.000 gange i løbet af 2021 har danskerne efterspurgt en håndværker hos 3byggetilbud.dk. En stigning på mere end 50 procent sammenlignet med 2019, men også et overraskende niveau sammenlignet med 2020, der grundet hjemsendelse og corona slog alle rekorder for antallet af håndværkeropgaver.

- Med vores kåringer hylder vi den kontinuerlighed, der har været i håndværkernes høje serviceniveau på trods af et marked med travlhed som aldrig før. Trods pres på ordrebøgerne har kundeanmeldelserne været i top, siger Tino Chris Hansen, kundeservicechef hos 3byggetilbud.dk.

Dykker vi ned i tallene har bygherrerne på en skala fra 1-5 stjerner i gennemsnit evalueret håndværkerne fra 3byggetilbud.dk med 4,48 stjerner i 2021.

- Det vidner om, vi bestemt kan komme fordommen om dovne håndværkere til livs. De gør et prisværdigt stykke arbejde derude, lyder det fra Tino Chris Hansen. /pm

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Annonce