Annonce
Ugeavisen Bramming

Gasolin til skolefest i Vejrup

Der var gjort meget ud af både kulisser og kostumer til Gasolin-skolefesten. Foto: Kirsten Enevoldsen

Skolekomedie, fællesspisning, fortnite-dans og masser af fællesskab ved årets skolefest på Vejrup Skole.

Annonce

VEJRUP: De kan deres Gasolin-sange - eleverne i Vejrup Skoles 6. klasse. Og de kan optræde på de skrå brædder iklædt smart 70-er tøj. Det viste de, da de sang og spillede for en fyldt sal i Vejrup/Endrup Fritidscenter torsdag aften i sidste uge.

Stykket hed "Joanna" og er bygget op over 12 Gasolin-sange. UGEavisen overværede en øvedag og kan bevidne både, at børnene kan deres kram og at der er gjort rigtig meget ud af såvel kostumer som kulisser:

- Som altid er der stor opbakning i forældrekredsen. Jeg inviterede forældrene til en arbejdsaften, og ikke færre end 36 mødte op, fortæller klasselærer Helle Thorø Uhd. Nogle syede det tidstypiske tøj, bl.a. store trompetbukser, mens andre byggede kulisserne.

Vejrups "madglade mænd", der en aften hver anden uge mødes i skolekøkkenet sørgede for maden, og der var tilmeldt 257 til spisning, så der var gang i de store gryder. Menuen stod på kødsovs med pasta og en lækker gulerodssalat, og efter skolekomedien gik alle over på skolen, hvor der var sørget for kaffe og kage, mens man deltog i forskellige aktiviteter rundt i klasserne. Derudover kom danseinstruktøren Majken Hauge på besøg. Hun dansede "Fortnite-dans" med alle de, som havde lyst. Også det var en stor, stor succes!

En rigtig dejlig aften blev det, og børnene var specielt glade, fordi støtteforeningen VAKS havde søgt om penge ved en lokal forening, således der i samarbejde med Vejrup/Endrup Hallen kunne indkøbes nyt lydsystem med trådløse headsets. Det var en stor hjælp til eleverne, og man kunne således nemt høre både sange og replikker.

Foruden klasselærer Helle Thorø Uhd var musiklærer Katrine Nordstjerne og pædagogerne Allan Frost Jessing, Mette Christensen og Lasse Andersen engageret i at få alt til at klappe til skolefesten.

Her er det tre natteravne på arbejde. Foto: Kirsten Enevoldsen
Skolekomedie på Vejrup Skole.
Skolekomedie på Vejrup Skole.
Skolekomedie på Vejrup Skole.
Skolekomedie på Vejrup Skole.
Skolekomedie på Vejrup Skole.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce