Annonce
Ugeavisen Bramming

Gilde giver gaver

Kalendergaverne vakte glæde, da de fredag formiddag blev overrakt og hængt op hos det visiterede dagtilbud på Solgården. Foto: Martin Wilde
Annonce

Bramming: 24 gaver er hvad der hører sig til på en pakkekalender. Netop 24 gaver var, hvad repræsentanter for Sct. Georgsgildet i Bramming kom med fredag til de borgere, der benytter det visiterede dagtilbud på Solgården. Fra søndag vil der så hver dag frem til juleaften blive trukket lod om en gave blandt dagtilbuddets brugere.

- Vi har doneret pakkekalenderen, for det er økonomien ikke til hos Dagtilbuddet. Vores ånd er jo også at yde social hjælp. Det er andet år, vi gør det, fortæller Karen Rasmussen, som er gildemester for Sct. Georgsgildet i Bramming.

- Det er fantastisk godt, at vi har der markerer, det snart er jul. Så bliver dagene anderledes. Vi har borgere, der slet ikke får gaver til jul, så det glæder mere hos nogle, siger Ann Nissen, der arbejder som socialpædagog på det visiterede dagtilbud.

Det er medlemmer af Sct. Georgsgildet i Bramming, som for egne penge har købt de 24 julegaver. Sct. Georgsgildet i Bramming har 33 medlemmer, og det er personer, som tidligere har været spejdere eller som på anden vis har interesse for spejderbevægelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce