Annonce
Ugeavisen Bramming

Glad optimisme i HHI

Det piblede frem med indkøbslystne mennesker i Nørregade, da butikkerne genåbnede mandag formiddag. Foto: Martin Wilde
HHI-formand Jan Tingleff Bruun retter en stor tak til borgerne for opbakningen på ”store åbningsdag”.

BRAMMING: Det var som om der var blevet trykket på en aktiveringskontakt i Brammings handelsgader – Nørregade og Storegade, da butikkerne mandag klokken 10 slog dørene op efter den lange nedluknings-periode siden før jul.

Stemningen virkede lettet, solen skinnede og varmede, og igen og igen lød det ”hvor er det dejligt, at der nu igen er liv og handel i byen”. Mundbindene blev reglementeret fundet frem, afstandskravene så ud til at være overholdt, og i det hele taget var alt så tæt på ”normaltilstanden” som man kan forestille sig.

De mange besøg i Brammings butikker og den pæne købelyst på den første dag efter genåbningen gør HHI-formand Jan Tingleff Bruun glad. Arkivfoto

Samme melding udtrykker formanden for Handels- Håndværker- og Industriforeningen, HHI, Jan Tingleff Bruun, der ganske vist ikke selv havde lejlighed til at svinge dankortet, fordi han skulle passe sit eget arbejde:

Annonce

Glade butiksejere

- Men jeg har talt med nogle meget glade butiksejere, som melder om mange besøg og ikke mindst pæn købelyst. Lige noget, der gør mig glad og optimistisk, for det er jo det, der skal til for, at vi kan bevare vore butikker her i byen.

- De butiksfolk, jeg har nået at tale med fortæller også, at kunderne har været rigtig gode til at overholde diverse ”corona-regler”, så alt i alt er det lige til at blive i godt humør af, siger HHI-formanden, der også glæder sig over, at der på den lokale facebook-gruppe har været ivrig og positiv aktivitet.


De butiksfolk, jeg har nået at tale med fortæller også, at kunderne har været rigtig gode til at overholde diverse ”corona-regler”, så alt i alt er det lige til at blive i godt humør af.

Jan Tingleff Bruun


- Og naturligvis opfordrer jeg borgerne til at fortsætte de gode takter med at handle lokalt. Det er og bliver den eneste måde, vores handelsliv kan overleve på. En stor tak til alle for opbakningen, slutter Jan Tingleff Bruun – og repeterer lige HHIs slogan: Vil du have lokale butikker i morgen – så brug dem i dag!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce