Annonce
Ugeavisen Bramming

Golf-start med åbent-hus på søndag

Christian gør, hvad han kan for at få bolden helt i hul. Foto: Privat
Kaj Lykke Golfklub i Bramming er klar med flere nye initiativer til sæsonen, der begynder på søndag.

BRAMMING: Brammings berømteste bysbarn, den adelige Kaj Lykke (1625 – 1699), som det gik så ilde, har foruden til spejderne og til den årlige byfest også lagt navn til én af landets bedste golfklubber. Smukt beliggende på et omkring 65 hektar stort areal i det nordlige Bramming tager den nu 33 år gamle golfklub med godt 1.000 medlemmer imod året rundt – dog naturligt nok mest befolket i sommersæsonen.

Der har da også allerede i flere uger holdt adskillige biler på P-pladsen ved Kirkebrovej hver dag som synligt bevis på, at coronaen ikke kan holde ”golferne” hjemme, og søndag den 28. marts tager klubben imod til det store årlige åbent hus-arrangement, hvor alle er velkomne fra klokken 10 til 14; uanset om man nogensinde har rørt en golfbold, eller om man mestrer kunsten at præstere en hole-in-one.

Annonce

Fra seks til 96 år

- Vi har medlemmer fra seks til 96 år, og melder man sig til et start-medlemskab, følger der et komplet golfsæt med, fortæller klubmanager Morten Mortensen, der ligesom formanden for Kaj Lykke Golfklub, KLG, Hans A. Sørensen, understreger, at i klubben sættes to tykke streger under den sociale del af medlemskabet.

- Vi gør også meget ud af at være åbne i alle døgnets lyse timer, og ligesom da klubben blev skabt var det fokus på, at golf skal være en sund og aktiv sport for alle, hvor frivillighed og samarbejde er de drivkræfter, der trækker læsset, siger Hans A. Sørensen.

Milan og Marcus ved det kunstværk på klubhusets gavl, der blev afsløret i forbindelse med golfklubbens 25 års jubilæum. Foto: Privat

Han understreger også, at Kaj Lykke Golfklub kan og vil samarbejde til alle sider – med medlemmer, personale, forpagtere, sponsorer, DGU- og lokale golfklubber, lokalråd, myndigheder og kommune – til gensidig gavn:

Annonce

Golfens dag 25. april

- Vi er en aktiv del af lokalsamfundet Bramming, selv om vores medlemskreds rækker langt længere ud, siger Morten Mortensen og tilføjer, at åbent hus-dagen på søndag gentages den 25. april som en ”Golfens dag”, der afvikles landet over.

Sommeren igennem bydes der i øvrigt på golf i alle afskygninger – både som helt generelle runder rundt på banerne med både seks og 18 huller, men også i form af mere målrettet samarbejde med diabetesforeningen og Dansk Golf Union, DGU.

Et andet initiativ er samarbejdet med Sydbank, Bramming om KLG natursti / Sydbank Ruten der blev etableret sidste år, og den har været så stort et hit, at det overvejes at iværksætte en etape 2.

Annonce

Positiv dialog

- Der er en positiv dialog med kommunen i forbindelse med nye grønne tiltag, biodiversitet - og det at man kan nyde en flot spadseretur i det grønne og samtidig spille en runde golf har vist sig at være yderst populært, siger Hans A. Sørensen.

I forbindelse med Esbjerg Kommunes Vision 2025 har KLG desuden i samarbejde med Bramming Lokalråd tilbudt værtskab for dialogmøde med byrådsmedlemmer og byens borgere.

Så flot og grønt tager KLG imod, når det er sol og sommer, og både plæne og klublogo er trimmet i flotteste stil. Foto: Privat

- Det samme er tilfældet med de ”golf som event”-tilbud, der aftales og tilpasses med Morten Mortensen efter den enkelte gruppes eller families ønsker:

- Igen, her er plads til både den helt uøvede og den meget trænede. Vi lægger programmet til rette efter gruppens niveau og prioriterer øverst, at alle skal ha’ en go’ oplevelse ud af det – to, tre eller fire timer. Og skal den rundes af med en snack og en sandwich, jamen så finder vi ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce