Annonce
Ugeavisen Bramming

Gratis frøposer til haven

De overskydende frøposer deles ud ved åbent hus-arrangementerne på søndag.
Sydvestjysk Landboforening og Jysk Landbrug deler sammen med rådgivningsvirksomheden SAGRO gratis frøposer ud ved Åbent Landbrug på søndag.
Annonce

LANDBRUG: Landmænd i Midt- og Vestjylland har alene i år sået 239 kilometer nye faunastriber på deres arealer. Nu bliver de overskydende frø fra årets fremstød delt gratis ud ved Åbent Landbrug-arrangementer søndag den 15. september.

Frøblandingen er økologisk og sammensat af 10 blomstrende, flerårige arter, som man vil have glæde af i en årrække fremover.

Faunastriberne er et fælles initiativ mellem landbruget og de grønne organisationer med det formål at skabe variation i agerlandet.

Bortset fra solsikker har faunastriberne ikke buketegnede blomster. Arterne i faunastriberne er sammensat af eksempelvis honningurt, cikorie og kløverarter, og frøposer med starten på disse planter deles gratis ud på søndag ved åbent hus-gårdene.

I UGEavisen dækningsområde er der åbent landbrug på Riber Kjærgaard Landbrugsskole på Kjærgårdsvej i Hunderup, på Højlund Agro på Kibsgårdsvej i Esbjerg N, på Hasselbækgård på Gårdevej i Ølgod og på Starupsminde på Esbjergvej i Holsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce