Annonce
Ugeavisen Bramming

Gredstedbro Boldklub vil stå på egne ben

Fodbolden skal fremover trille i serie 6 i Gredstedbro.
Jernved IF og Gredstedbro B har stoppet samarbejdet. Jernved fortsætter i serie 4, mens Gredstedbro starter op i serie 6.
Annonce

Gredstedbro: Efter ti års samarbejde på seniorsiden er Gredstedbro B og Jernved IF gået hvert til sit.

Bestyrelsesmedlem og tidligere formand i Gredstedbro Boldklub, Claus Jensen, forklarer, at skilsmissen har været undervejs i noget tid, omend det ikke skyldes uenigheder de to klubber imellem.

- Allerede ved sidste års generalforsamling begyndte snakken om det. Nogle af klubbens spillere ønskede at spiller under Gredstedbro B og i et andet format, end det med Jernved. Jeg var fortaler for samarbejdet med Jernved i sin tid, men jeg bakker op om spillernes ønske. Der har dog ikke været noget at udsætte på samarbejdet, og det har ikke været en nem beslutning, understreger Claus Jensen.

I et par år har nogle seniorspillere i Gredstedbro spillet under Kongeådal SF, men denne klub er nu også lukket ned, og således starter Gredstedbro i serie 6, mens Jernved fortsætter i serie 4.

- Der er ingen sportslige ambitioner på seniorniveau i Gredstedbro. I stedet fokuserer vi fortsat på børne- og ungdomsfodbolden, siger Claus Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce