Annonce
Ugeavisen Bramming

Gredstedbro-borgere er flittige brugere af postens pakkelevering

Har man ikke lige en kiosk i nærheden, hvor man kan hente sin pakke, er det bekvemt at få den leveret til døren med Modtagerflex. PR-foto: Henrik Petit
Annonce

Gredstedbro: Når man handler på nettet, kan man - afhængigt af, hvor man bor - vælge mellem en eller flere leveringsmuligheder. Borgerne i Gredstedbro gør oftere end andre i Esbjerg Kommune brug af PostNords ordning Modtagerflex, hvor man kan få sine pakker lagt et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme. Nye tal fra PostNord viser, at 31 procent af husstandene i postnummer 6771 Gredstedbro er tilmeldt Modtagerflex. Til sammenligning er 21 procent af husstandene i Ribe, 22 pprocent i Bramming og 24 procent i postnummer 6710 Esbjerg V tilmeldt Modtagerflex.

- Modtagerflex er et hit, fordi ordningen rammer lige ned i behovet for både at kunne få pakken helt hjem, men samtidig få den leveret uden man behøver sidde og vente på sit pakkebud, forklarer Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver i PostNord, i en pressemeddelelse.

Når man tilmelder sig Modtagerflex, bliver pakken afleveret det aftalte sted hver gang, man bestiller en pakke til hjemmelevering med PostNord. På landsplan er knap en ud af fem af landets ca. 2,7 millioner husstande tilmeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce