Annonce
Ugeavisen Bramming

Gudstjeneste med bildæk

Godt 30 biler deltog, da der søndag var der drive-in gudstjeneste bag Sydvestjyllands Efterskole. Det var Bramming Frimernighed, som stod for gudtjenesten. Privatfoto
Annonce

Bramming: Lad Gud komme dig nær – også når du kører i bil. Så søndag arrangerede Bramming Frimenighed drive-in gudstjeneste bag værkstedet på Sydvestjyllands Efterskole.

- Der var ingen elever – de kom først tilbage dagen efter – så derfor kunne vi få lov til at bruge arealet, siger frimenighedspræst Peter Nissen:

- Det var en prøveklud, men det var en god oplevelse, og det er dejligt at se, at det virker. Det tager tid at forberede, men vi valgte en lavpraktisk løsning med udendørs højttalere og et keyboard, og folk sagde, at det var OK med lyden.

Bramming Frimenighed holder normalt sine gudstjenester hver anden søndag i missionshuset i Skolegade. Men ligesom folkekirkerne har der været lukket for gudstjenester siden midten af marts på grund af smittefare med coronavirus. Derfor har frimenigheden forsøgt at holde gudstjenester på anden vis, og nu var det tid til en drive-in gudstjeneste, som andre kirker også har forsøgt sig med. Frimenighedens drive-in gudstjeneste trak cirka 30 biler med førere og passagerer. I første omgang bliver det formentlig ved denne ene drive-in gudstjeneste, for nu er det igen tilladt at holde gudstjeneste inden døre.

- Vi satser på at begynde pinsedag med to gudstjenester på grund af begrænsningerne. Vi har fundet ud af, at vi må være 24 i missionshuset i Skolegade, fortæller Peter Nissen.

Søndag var der drive-in gudstjeneste bag Sydvestjyllands Efterskole. Det var Bramming Frimernighed, som stod for gudtjenesten. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce