Annonce
Ugeavisen Bramming

Hærværk standset på Brammings MTB-spor

Et eksempel på det "piratgraveri" på Brammings MTB-spor, som foregik sidste år. Heldigvis er dette hærværk nu standset. Arkivfoto: Martin Wilde

Bramming: Måske tabte de modet. Måske fandt de ud af, at det var for farligt. Måske fandt de ud af, at de havde gang i noget, de skulle holde sig fra. Uanset hvad, så har er der siden sidste sommer ikke blevet gravet flere uatoriserede huller eller ændret på Bramming IF’s MTB-spor i det grønne område nord for fjernvarmeværket.

Ukendte gerningsmænd gravede i foråret sidste år farlige huller på mountainbikesporet, og dette hærværk fik først en brat ende, efter det blev omtalt her i Ugeavisen. Det er nemlig Bramming IF Motion, som af Esbjerg Kommune har fået overdraget ansvaret for, at MTB-sporet holdes ved lige i en sikker stand – og at der sat skilte op, som advarer MTB-kørere og almindelige gående mod hinandens færden, de steder MTB-sporet krydser trampestierne i området. Et område som ejes af kommunen.

- Vi fandt aldrig ud af, hvem det var, der gravede de farlige huller. Der var heller ikke nogen, som henvendte sig. Men hærværket stoppede, siger Jørn Christensen fra Bramming IF Motions MTB-afdeling, som dermed er tilfreds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce