Annonce
Ugeavisen Bramming

Høringssvar hældt ned ad brættet

Her – ved indkørslen til Bramming ad Gabelsvej – siger et enigt plan- og miljøudvalg ja til en fremtidig placering af REMA 1000. En placering, som både Lokalråd, Byforum og HHI ikke har kunnet støtte i deres høringssvar. Foto: Kirsten Enevoldsen
Et enigt plan- og miljøudvalg fulgte REMAs ønske om placering ved Gabelsvej/Kirkebrovej.
Annonce

BRAMMING: Det var en hård fødsel, men den endte – efter 14 dages udsættelse – i enighed. REMA 1000 anvises en placering i Bramming på hjørnegrunden, der grænser op til Kirkebrovej og Gabelsvej. Plan- og miljøudvalget fejer hermed høringssvarene fra Lokalråd, Byforum og HHI ned ad brættet og efterkommer ønsket fra REMA.

- Vi havde valget mellem placeringen her eller ingen REMA i Bramming. Her valgte vi – i et enigt udvalg – at glæde os over, at der er forretninger, der vil etablere sig i Bramming. Det var kort sagt et enten/eller, siger udvalgsformand Karen Sandrini (S).

Karen Sandrini peger også på, at placeringen er positiv i forhold til de trafiktællinger, der har været foretaget samt, at mange borgere på de sociale medier har peget på Gabelsvej-placeringen.

I sagsfremstillingen til sagen, der overordnet handler om den fremtidige centerstruktur i Bramming, hedder det bl.a. ”Den lokale stillingtagen vurderes at være meget væsentlig for at byrådet kan forholde sig til en principiel beslutning, der også giver mening lokalt”.

Med udgangspunkt i det statement må de tre berørte interesseorganisationer: Bramming Lokalråd – der dog holdt en dør på klem med bemærkningen ”hellere Gabelsvej end ingen REMA”, Bramming Byforum og Handels- Håndværker- og Industriforeningen (HHI) føle sig til grin:

- Jeg forstår godt frustrationen. Alternativet var ingen REMA til Bramming. Her valgte vi altså at bakke op om den fremdrift for by og egn, som det alt andet lige må siges at være, at der kommer endnu en væsentlig detailforretning til Bramming, konkluderer Karen Sandrini.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Playmore er nu historie

Ugeavisen Bramming

Bryllup

Ugeavisen Bramming

Hverdagen

Annonce