Annonce
Ugeavisen Bramming

Helbredet får Claudia til at lukke fotostudiet

Helbredet tvinger Claudia Mørk - der her arbewjder med en fotobaggrund - til at lukke fotostudiet Avantgarde Foto og Event i Storegade efter kun et halvt år. Men hun fortsætter som bryllupsfotograf. Foto: Martin Wilde
Smerter på grund af slidgigt får Claudia Mørk til at sælge eller lukke fotostudiet Avantgarde Foto og Event.
Annonce

Bramming: Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Claudia Mørk og hendes mand Glenn åbnede fotostudiet og showroomet Avantgarde Foto og Event. Et halvt år senere tvinger helbredsmæssige årsager Claudia Mørk til at sælge eller lukke fotostudiet.

- Jeg har begyndende slidgigt og har fået at vide, at hvis jeg fortsætter, bliver det værre. Og det har jeg ikke lyst til, siger Claudia Mørk:

- Jeg kravler jo rundt på gulvet sammen med børnene, når jeg fotograferer. Det er hyggeligt, men det er smertefuldt. Og 80 procent af dem, jeg fotograferer, er børn.

Jeg kravler jo rundt på gulvet sammen med børnene, når jeg fotograferer. Det er hyggeligt, men det er smertefuldt. Og 80 procent af dem, jeg fotograferer, er børn.

Claudia Mørk

Annonce

Fortsætter som bryllupsfotograf

Hun lukker butikken på Storegade i Bramming men understreger, at hun ikke stopper som bryllupsfotograf.

- Jeg har været bryllupsfotograf i 16 år, og det ved jeg, jeg kan holde til. Det fortsætter jeg med, og så har jeg ikke brug for fotostudiet. Bryllupsfotografering foregår jo overalt i landet. Jeg har været både i Aalborg og Nyborg.

Lokalerne på Storegade, hvor fotostudiet ligger, er lejede. Den lejeaftale har Claudia Mørk sagt op til 31. marts. Senest den dag lukker hun butikken – hvis den ikke er solgt inden – og en køber kan så aftale en ny lejeaftale med udlejeren.

Forretningen består både af fotostudiet og en eventdel, hvor Claudia Mørk arrangerer fester – især bryllupper, og hun er åben for at sælge eventdelen og fotostudiet hver for sig. Samtidig er hun gået på jagt efter et nyt job, da bryllupsfotografering ikke er et fuldtidsjob. Claudia Mørk er uddannet sælger i fotohandel, og har i mange år arbejdet som afdelingsleder hos Syd Energi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce