Annonce
Ugeavisen Bramming

Helle er den nye aktive formand

Helle Fyhn er ny formand for Aktive Kvinder Bramming. Foto: Martin Wilde
Hun har ikke tidligere været et foreningsmenneske. Men en artikel i Ugeavisen gjorde, at hun gik til generalforsamling, og der blev Helle Fyhn valgt som den nye formand for Aktive Kvinder i Bramming.

Bramming: Det er ikke nok, at du stiller op til bestyrelsen. Det, vi mangler, er en formand.

Det var ikke lige sådan, ordene faldt, men meningen var tydelig nok. Det, foreningen Aktive Kvinder i Bramming manglede, var en ny formand. Ingen andre var interesseret, og så endte det med, at Helle Fyhn var valgt som ny formand i foreningen, da hun senere på aftenen tog hjem.

- Der stod i avisen, at foreningen var ved at lukke, for der var ikke nogen, der ville være formand. Så jeg gik til generalforsamling, og til slut sagde jeg, at hvis der ikke var andre, der ville, så meldte jeg mig, fortæller Helle Fyhn om den aften for to måneder siden, hvor hun blev valgt.

Annonce

- Jeg tænkte, at det kan ikke gå værre end, at næste gang skal der nok være en, der vil være formand. Jeg har ikke nogen baggrund i foreningslivet, men jeg har min sunde fornuft. Og som sygeplejerske er jeg vant til at organisere og være på forkant med alt.

Når kameraet er slukket

Selv om Helle Fyhn er selvstændig bedemand, og foreningen var truet af lukning, så er det langt fra et dødsbo, hun nu er blevet formand for. Arrangementer har der hele tiden været masser af, og opbakning til disse har heller ikke fejlet noget. Der manglede blot en ny formand.

Der stod i avisen, at foreningen var ved at lukke, for der var ikke nogen, der ville være formand. Så jeg gik til generalforsamling, og til slut sagde jeg, at hvis der ikke var andre, der ville, så meldte jeg mig.

Helle Fyhn

Helle Fyhn tilføjer, at de to første måneder som formand ikke har været kedelige, for det kommende års program skulle falde på plads. Specielt stolt er Helle Fyhn over, at det er lykkedes at få en aftale med Anna Kathrine Dybtved, som deltog i dette års udgave af Den store Bagedyst på DR1, hvor hun desværre blev sendt ud af programmet lige inden finalen.

- Jeg håber, hun kan fortælle om, hvad der sker, når kameraet er slukket. Det er den 1. april, og det er en fredag aften, men vi regner med, at folk vil troppe op alligevel, selv om det er en fredag aften.

Annonce

Mere aktiv forening

Langsigtede strategier har der endnu ikke været tid til at drøfte i bestyrelsen, men det kommer. For Helle Fyhn vil gerne gøre mere brug af ordet aktiv i foreningsnavnet Aktive Kvinder.

- Og vi vil gerne synliggøre foreningen noget mere. Tidligere fik vi et årsprogram en gang årligt. Det gør vi stadigvæk, men nu sender vi også en opfriskning ud en gang hver måned. Vi skal være en mere levende klub, og vi har i bestyrelsen forsøgt at lave et program med noget for alles smag.

Helle Fyhn fortæller, at alle fem bestyrelsesmedlemmer arbejder aktivt med de forskellige arrangementer. Og da alle bestyrelsesmedlemmer har et dagligt arbejde at passe, så …

- Vi kommer ikke på udflugt i år. Tidligere var flere af bestyrelsesmedlemmerne pensionister, men nu vi har alle fem et arbejde, så vi kommer ikke på udflugt, for det har vi ikke nogen, der kan tage fri til, konstaterer Helle Fyhn.

Kort om Helle

Helle Fyhn er 61 år. Hun har tre børn.

Hun er født i Bramming, men flyttede væk og tog uddannelse som sygeplejerske i Århus.

Hun har også boet i USA, men flyttede i 1989 tilbage til Bramming, fordi hendes daværende mand fik arbejde i området.

I 10 år har Helle Fyhn været selvstændig bedemand med Fyhn Bedemandsforretning.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Gnisten øjner afslutningressourcetung coronasmitte: - Vi har nogle jernladies, der har kæmpet igennem

Annonce
Ugeavisen Bramming

Brammings smittetal stiger fortsat

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kom ned og se Brammings fortid: Ny udstillingegnsmuseet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hjemvendte Sara skal forsøge at sælge Vadehavet: - Det er jo fantastisk, at vi har så unik natur her i lille Danmark

Ugeavisen Bramming

Torben stoppede som lokalrådsformand efter hjerteoperation: Læser nu til præst som 73-årig

Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Annonce