Annonce
Ugeavisen Bramming

Hestepension på Uniqhorse

Hans ser velfornøjet ud ved tanken om, at Signe nu iklæder ham et wellness-dækken. Foto: Kirsten Enevoldsen
Ungt hestepar tilbyder både opstaldning og ferie/wellnessophold for heste på ejendom mellem Bramming og Vejrup.
Annonce

BRAMMING: Fire, flotte islandske heste er i september sammen med deres ejere, Signe Thulin og Erling Rønnest, flyttet fra Aalborg til Vibækvej mellem Vejrup og Bramming, og alle ser ud til at trives ganske godt i det sydvestjyske.

Signe er nu heller ikke helt fremmed for egnen, idet hun er født og opvokset i Esbjerg – og begyndte sit liv som hestepige i Esbjerg og Omegns Rideklub. De sidste 20 år har hun nu – blandt andet sammen med Erling, der også er hesteavlsmand – arbejdet med heste i det nordjyske.

-Vi har længe ledt efter et egnet sted til vores egen stald, og vi faldt så for stedet her, fortæller Signe i en pause under arbejdet i stalden, hvor hun både har egne og opstaldede heste:

-Vi tilbyder feriepasning og wellnessophold for heste, som her får egen boks og egen fold samt korrekt sammensat foder, ligesom vi har flere moderne maskiner til såvel wellness som behandling af led- , sene- og muskelskader, fortæller Signe, der har træner 1-uddannelsen og også tager ud og underviser folks heste privat, ligesom hun har timer på Tjæreborg Rideskole – og desuden kommer både her og på Esbjerg og Omegns Rideklub for at behandle heste.


Vi tilbyder feriepasning og wellnessophold for heste, som her får egen boks og egen fold samt korrekt sammensat foder, ligesom vi har flere moderne maskiner til såvel wellness som behandling af led- , sene- og muskelskader.

Signe Thulin


I en sidelænge sælger Signe og Erling hver eftermiddag hestefoder og tilskudsfoder af forskellig slags som Signe har indgående kendskab til. Den indendørs ridebane er klar til brug, ligesom hestene snart kan træne på den udendørs bane bag stalden. Lydbølgeterapi og lysterapi er andre behandlinger, der tilbydes i Uniqhorse, som stedet på Vibækvej kaldes.

Skridttælleren her bruges, når hestene skal sikres den nødvendige bevægelse i benene. Foto: Kirsten Enevoldsen

-Ja, stalden lever op til alle de nye lovkrav, og vi går meget op i, at hestene har det godt, hvis de opstaldes her eller er her på feriepasning eller pension. Blandt andet har vi også købt en skridtmaskine, hvor feriehestene kan gå i 20 minutter, så de får den nødvendige bevægelse i benene, mens de er her, siger Signe, alt imens hun skifter dækken på hingsten Hans, der tydeligt nyder den massage, lydbølgerne sender gennem det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Annonce