Annonce
Ugeavisen Bramming

HHI får ny skurvogn af Sydbank

Søren Nielsen, filialchef hos Sydbank i Bramming, og Karina Rimmen, HHI's eventkoordinator, er glade for, at den nye HHI-skurvogn, som er betalt af Sydbank Fonden, nu endelig er kommet i brug. Foto: Martin Wilde
Annonce

Bramming: Måske har du bemærket det, måske ikke. Men de traditionelle juleboder, der plejer at stå i Nørregade, er væk. De var gamle i dårlig forfatning. I stedet har Bramming Handels-, Håndværker- og Industriforening, HHI, anskaffet en ny splinterny skurvogn, der også kan benyttes som handelsstand.

- Den er betalt af Sydbank Fonden, og HHI låner den gerne ud  til handlende eller foreninger, HHI samarbejder med i forbindelse med, at der sker noget i byen, siger Karina Rimmen, som er eventkoordinator i HHI.

Skurvognen - eller traileren, for den kan spændes efter en almindelig bil med trækkrog - er først kommet i brug i december, hvor den lørdag og søndag står på Trianglen, hvor den virker som ly for Ronni Holm, der sælger juletræer på den trekantede plads lørdage og søndage. På grund af de mange coronarestriktioner har der ikke tidligere været arrangementer, hvor vognen har kunnet tages i brug.

- Men vi håber da, den vil blive brugt hele året rundt, slutter Karina Rimmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce