Annonce
Ugeavisen Bramming

HHI vil have REMA på Vardevej

- Vi hverken vil eller kan bremse udviklingen i Bramming, og hvis vi skal gøre os forhåbning om, at REMA 1000 kommer hertil, så må vi acceptere en placering lidt uden for bymidten, siger HHI-formand Torben Edens. Arkivfoto
At få både REMA 1000 og Jysk til Bramming er et positivt signal om, at Bramming er en driftig by, mener HHI-formand Torben Edens.
Annonce

BRAMMING: Handels-, Håndværker- og Industriforeningen, HHI, i Bramming går entydigt ind for, at en eventuel kommende REMA 1000 skal anvises plads ved Storegade i umiddelbar nærhed af den nuværende by-bebyggelse. HHI-bestyrelsen afviser med andre ord REMAs ønske om en placering på Gabelsvej i det høringssvar, den har sendt til kommunen:

- Vi hverken vil eller kan bremse udviklingen i Bramming, og hvis vi skal gøre os forhåbning om, at REMA 1000 kommer hertil, så må vi acceptere en placering lidt uden for bymidten, siger HHI-formanden lidt endnu, guldsmed Torben Edens.

Her kan HHI-bestyrelsen støtte en placering med Jem & Fix og Det Blå Marked som naboer, ligesom den også godt kan gå ind for en mulig placering nærmere byen på den anden side af Vardevej – ikke langt fra Netto.

- I min verden skal midtbyen ikke overleve på, om nye dagligvarebutikker placeres her. Midtbyen udvikles og overlever mere i kraft af, at det er de rigtige butikker, der kommer til byen, og her hilser jeg både REMA 1000 og Jysk velkommen.

- Vi har heller ingen problemer med at sige ja til Jysks ønske om at bygge et nyt aflastningscenter ved Vardevej – på en stor grund ved siden af Jem & Fix, fastslår Torben Edens.

De to nye butikkers etablering i Bramming tager HHI i øvrigt som et positivt signal om, at Bramming er en by i drift:

- Det kan kun være med til at trække endnu flere tilflyttere til byen. Næste udfordring er så, at vi gør en indsats for at få flere attraktive specialbutikker til midtbyen, og at vi beholder vores eksisterende butikker i bymidten, siger Torben Edens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce