Annonce
Ugeavisen Bramming

Home Bramming sælger mest

Home i Bramming sælger flest ejendomme i postnummer 6740, og derfor har medarbejderne fået en kontant belønning af deres chef, som skal bruges et weekendophold. Pressefoto

Home i Bramming er den af de 167 home-butikker i Danmark med den største markedsandel. Det viser en seneste årsopgørelse fra hjemmesiden boligsiden.dk, som opgør salget af ejendomme i postnummer Bramming fra 1. oktober 2017 til 30. november 2018. Så nu får medarbejderne en belønning.

Annonce

Bramming: Med flere end 100 solgte ejendomme fra 1. oktober 2017 til 30. november 2018 er Home Bramming byens travleste ejendomsmæglerbutik. Salget svarer til 55 procent af de ejendomme, der er solgt i perioden fjerde kvartal 2017 samt de tre første kvartaler i 2018 i postnummer 6740.

- Derfor har medarbejderne i Home Bramming vundet 10.000 kroner, som til et arrangement for medarbejderne. Vi har de bedste medarbejdere, og det har de fuldt ud fortjent, siger ejendomsmægler og indehaver Marianne Christensen, der sammen med Behrend Behrendsen også står bag home-butikkerne i Esbjerg, Ribe og Varde.

Hvad pengene skal bruges til, har de tre medarbejdere Flemming Dreyer, Charlotte Brix Tobiasen og Jesper Friis Laursen endnu ikke bestemt sig til. Det vil sige, noget ligger fast.

- Vi tager på en personaletur i januar, vi tre her fra butikken. Vi vil nyde en friweekend sammen, siger Flemming Dreyer.

Målet for turen er dog endnu ikke bestemt. Men det kunne godt være Århus eller København, siger Flemming Dreyer.

Home Bramming er også den næst mest sælgende butik blandt alle ejendomsmæglere Esbjerg Kommune, viser tal fra Boligsiden.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce