Annonce
Ugeavisen Bramming

Hos Ditte handler det om balance i livet

Ditte Gregersen er begyndt som selvstændig med HEED Massageterapi i veværehuset i Nørregade. Foto: Martin Wilde
Ditte Gregersen bor i Bramming. Derfor skulle det også være i Bramming, hun begyndte som selvstændig med HEED Massageterapi.
Annonce

Bramming: Det handler om at holde en pause fra dagligdagens stress og jag. At få ro på – både kroppen og mentalt. Det er filosofien bag HEED Massageterapi, som er navnet på Ditte Gregersens nye firma, der siden starten i juni holder til i velværehuset i Nørregade, hvor også Junkuhn Hair & Wellness og Care2Life har hjemme.

- Jeg begyndte, fordi jeg oplever, at vi mennesker får mere og mere travlt. Vi stresser og glemmer at mærke, hvordan vi har det i hverdagen. Ofte mærker vi det først, når det er gået galt, og så kan det være for sent, siger Ditte Gregersen, der også bærer mellemnavnet Ulv efter en fjern forfader, som for flere århundreder siden skød den dengang sidste ulv her på egnen.

Jeg kan lide at se en udvikling hos mennesker generelt. Det er fedt at se forandringerne, når folk går herfra.

Ditte Gregersen

Annonce

Pauser

Ditte Gregersen påpeger, at det er sundt med nogle pauser ind imellem.

- Det kan man få hos mig. Vi vil gerne mere i hovedet, end vi kan følge med til, og så vælter korthuset. Vi skal blive bedre til at tage en pause.

Vælger man at tage en pause på Ditte Gregersens massagebriks, så er man i kyndige hænder. Hun er uddannet ergoterapeut og terapeutisk massør.

- Jeg arbejder med kroppens muskler, og når man går ud herfra, så skal man føle sig afslappet. Jeg taler heller ikke med kunden, mens jeg behandler. Det er rolige massageformer. Klassisk massage, men også massage med et terapeutisk islæt. Jeg tilbyder også behandling til folk med taktil skyhed – altså folk som af forskellige årsager ikke vil berøres direkte på huden. Her kan behandlingen udføres, mens klienten ligger beskyttet under et tæppe, fortæller Ditte Gregersen:

Annonce

Krop i balance

- Jeg tilbyder Nada øreakupunktur, som handler om at få krop og sind tilbage i balance. Jeg tror på, det handler om at vores liv skal mere i balance. Ellers trives vi ikke.

Udover at være selvstændig massør, har Ditte Gregersen et job som misbrugsbehandler. Selv får hun balance i livet ved at give andre behandlinger. Det er også den måde, Ditte Gregersen tanker ny energi til livet.

- Jeg fascineres af, hvad jeg kan komme ind og arbejde med på patienters krop. Kroppen viser mig som regel, hvad jeg skal arbejde med. Jeg får ladet batterierne op af det her. Og så kan jeg lide at se en udvikling hos mennesker generelt. Det er fedt at se forandringerne, når folk går herfra. Det er med til at skabe en balance i mig, slutter Ditte Gregersen.

Blå bog

Ditte Gregersen er 35 år.

Hun bor med sin kæreste, og sammen har de to børn.

Hun har boet i Darum, men bor nu Bramming.

Hun er uddannet ergoterapeut og terapeutisk massør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce