Annonce
Ugeavisen Bramming

Hunderup holder fast i efterårsmesse

Smagsprøver var en succes på sidste års messe, så det er planen, at det skal være en tema på den kommende messe til september. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Forår er blevet til efterår, når det gælder den traditionelle messe i Hunderup Hallen. I år bliver det lørdag den 24. september.

Hunderup / Sejstrup: Sidste år blev det efterår, fordi corona spændte ben i foråret. Og i dette forår er det for tæt på sidste års efteråsmesse, og derfor bliver den næste messe i Hunderup også først til efteråret. Nærmere bestemt den 24. september. Det er en lørdag.

- Vi synes, det var for tidligt at holder en messe igen her i foråret. Og så var det en succes, at holde messen i efteråret. Så vi kører videre med efteråret, fortæller John Søgaard, som er tovholder på messen, der arrangeres af Hunderup-Sejstrup Fremtid.

- Sidste år kom der 350 publikummer til messen, og det forventer vi også i år.

Annonce

Arbejdet med at sælge stande til messen er allerede i gang, og i løbet af den første halvanden uge er der solgt ni stande. Det betegner John Søgaard som en god start.

Tøj-outlet og veteranbiler

- I år får vi som noget nyt en outlet afdeling. Vi laver otte stande, hvor vi håber, at vi kan få nogle tøjbutikker ind. Det er billige stande til 500 kroner, hvor butikkerne kan sælge outlettøj.

John Søgaard fortæller, at det er planen, at oultlet-afdelingen kommer til at ligge sammen med et modeshow.

- Det vil give god mening, at lægge modeshowet sammen med outlet, og det er et forsøg på et lokke et nyt publikum ind til messen, siger John Søgaard.

I år får vi som noget nyt en outlet afdeling. Vi laver otte stande, hvor vi håber, at vi kan få nogle tøjbutikker ind. Det er billige stande til 500 kroner, hvor butikkerne kan sælge outlettøj.

John Søgaard

Som vanligt kommer der optræden med musik lige fra messen åbner. Og det er planen, at sidste års veteranknallert-træf skal udvides med et veteranbiltræf - som forhåbentlig også vil kunne trække flere besøgende til.

Annonce

Smagsprøver

Endelig er der lagt op til, at de besøgende på messen ikke skal gå sultne hjem.

- Vilslevkokken kommer med tarteletter. Og vi håber at kunne køre tema med smagspøver. Det var voldsomt populært på nogle stande sidste år, slutter John Søgaard.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Annonce