Annonce
Ugeavisen Bramming

Husene blev solgt for næsen af hende: Rikke brugte et halvt år på at finde huset i Bramming

Der gik et halvt år, fra Rikke Hundebøl Christiansen begyndte at se på hus i Bramming, til det lykkedes at købe et - og endnu et halvt år, til hun nu kan flytte ind. Foto: Martin Wilde
Flere gange oplevede Rikke Hundebøl Christiansen, at et hus, hun gerne ville købe, blev solgt for næsen af hende. Men efter et halvt år lykkedes det at sætte underskriften på en slutseddel.

Bramming: Et år.

Så lang tid gik der, fra Rikke Hundebøl Christiansen, begyndte at se på huse i Bramming, til hun rent faktisk kunne flytte ind. Det andet år med coronavirus og dens følger, året 2021, blev et vildt år for ejendomsmæglerne i Bramming, og det fik Rikke Hundebøl Christiansen at mærke, da hun ville flytte tilbage til barndomsbyen.

I et halvt år var hun på udkig efter et passende hus i Bramming, inden det lykkedes at købe et. Det endte med en etplansvilla i Rosenparken, som nu sat i stand og indrettet, som hun gerne vil have det.

Annonce

- Jeg har købt et hus for at kunne designe min hverdag. Så jeg ikke skal spørge nogen om, hvad jeg vil, siger Rikke Hundebøl Christiansen, der har indrettet frisørsalon i et af husets værelser, der passende ligger lige ud til indgangen.

Bramming - naturligvis

- Jeg sad i Esbjerg og var blevet arbejdsløs på grund af corona, da Fredericia Teater, som jeg var ansat på, gik konkurs. Jeg kunne ikke rigtig gøre noget. Så jeg satte mit hus i Esbjerg til salg. Det gik hurtigt, og så kunne jeg ikke finde noget andet at købe, fortæller Rikke Hundebøl Christiansen.

At hun skulle tilbage til Bramming, hvor Rikke Hundebøl Christiansen er vokset op, det var hun ikke i tvivl om. Slet ikke efter hun er blevet alenemor til en søn på et år.

- Alt i Bramming er tæt på. Her har jeg nogen, der kan hjælpe med at passe min søn. Både min mor og far og mine to brødre. Familien er guld værd. Jeg har også været glad for at vokse op i Bramming, og jeg vil gerne have, at Alfred - min dreng - skal vokse op her. Det føles rigtigt at vende hjem igen!

Annonce

Solgt for næsen af hende

Men nemt har det ikke været.

- Det hele blev solgt for næsen af en, inden jeg fik set mig om, Jeg har to gange set på hus fredag og fik at vide, at jeg skulle ringe mandag med besked, om jeg ville have huset. Det gjorde jeg og og fik så at vide, at det var blevet solgt lørdag, fortæller Rikke Hundebøl Christiansen:

- Jeg har set på rigtig mange huse. Og set mange huse mere end en gang, for der skal kunne laves plads til erhverv.

Til sidst lykkedes det i november at få sat underskriften på en slutseddel. Siden måtte hun vente på at kunne overtage huset, for sælger skulle også lige finde et nyt sted at bo, og huset har skullet bygges om.

Det hele blev solgt for næsen af en, inden jeg fik set mig om, Jeg har to gange set på hus fredag og fik at vide, at jeg skulle ringe mandag med besked, om jeg ville have huset. Det gjorde jeg og og fik så at vide, at det var blevet solgt lørdag.

Rikke Hundebøl Christiansen
Annonce

Noget af et vanvidsprojekt

- Vi har væltet vægge og trukket vand ind til det værelse, der skal være frisørsalon. Og grunden skal være stor nok til at have biler holdende. Det følger med, når man har liberalt erhverv i privaten. Forhaven bliver gravet op, så der bliver plads til to-tre biler, fortæller Rikke Hundebøl Christiansen.

Nu er Rikke Hundebøl Christiansen flyttet ind. Det seneste år har hun og den nu et-årige søn boet hos Rikkes forældre, mens hendes ting har været opmagasineret hos Boxit.

- Det er totalt overraskende at pakke ud og se, hvad jeg egentlig har. Mange af tingene har jeg glemt, at jeg har, siger Rikke Hundebøl Christiansen.

- Det har i det hele taget været et vanvidsprojekt. Det har været vildt, og det gælder om at holde tempoet, men jeg glæder mig også til at få en hverdag og en rutine i mit eget hus!

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Annonce