Annonce
Ugeavisen Bramming

Husker du dengang i skolen?

Tjæreborgs moderne gadekær mellem kirken og skolen er nok værd at vise frem. Foto: Kirsten Enevoldsen
Stor fest for tidligere elever og ansatte ved Tjæreborg Skole.
Annonce

TJÆREBORG: Der er mange grunde til, at der igen lørdag den 2. november er fest i Tjæreborg. I år er det nemlig 200 år siden, den første egentlige skolebygning blev opført i stationsbyen. Det er derfor også den store skolefest, der er på plakaten med start allerede om eftermiddagen, hvor der er åbent hus på Tjæreborg Skole.

Om aftenen dækkes der op i hallen, og bordplanen lægges sådan, at deltagerne kommer til at sidde årgangs- og aldersopdelt, fortæller festens organisator, tidligere viceskoleinspektør ved Tjæreborg Skole, Flemming Nielsen.

Han har stået bag flere skolefester for tidligere elever og ansatte ved skolen, og deltagerantallet dokumenterer, at det har været ”noget helt særligt” at gå på skolen. Ved 50 års jubilæet i 2005 deltog således 1.100 personer, mens 700 gamle klassekammerater deltog 10 år senere ved 60 års jubilæet.

Aftenen igennem den 2. november leverer Jungle Boogie Band musikken – under spisningen, ved fællessangene og til den efterfølgende dans til efter midnat. Memory Lane – mindernes boulevard – er nu noget helt særligt!

Flemming Nielsen synes imidlertid også, at Tjæreborg anno 2019 har noget at byde på. Han foreslår derfor, at ”de hjemvendte skolekammerater” tager en spadseretur rundt til den nye sø mellem kirken og skolen, måske ud til det nye boligområde ved Ejlif Krogagers Vej – måske et kig på de gamle grusgrave, hvor der skal etableres et bynært naturområde med offentlig adgang.

Og endelig vil Flemming Nielsen med garanti guide alle interesserede til stationsbyens seneste stolthed: Kunstgræsbanen på Tjæreborg Stadion. Han præciserer i øvrigt, at tilmelding skal ske via Tjæreborgportalen senest 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce