Annonce
Ugeavisen Bramming

Hvad håber du at få ud af forløbet?

Mette Dalgaard40 år, Haderslev, studerer til sygeplejerske- Jeg er her, for at få inspiration – og sundhedstjekket. Jeg spiser generelt ret sundt og elsker alt mad. Jeg synes, det er sjovt at lave en bønnepostej, men jeg har ikke tænkt mig at lægge om til vegansk kost. Jeg har en datter, som elsker at lave mad, og jeg elsker generelt at lave mad fra bunden. Men der ryger lidt for mange snacks ned – og kager fra køleskabet – så jeg trænger til det her sund kost og at få noget god mad. Indtil videre har det været rigtig fedt. Og det er fedt, at vi er med til at lave maden. Det er en af årsagerne til, at jeg er med her i dag.
Annonce

Brødtekst

Pierre Claville52 år, Odense, beskæftigelsesvejleder- Jeg er her for at få inspiration til at leve sundere. Jeg lever ok sundt, men kan gøre det bedre. Jeg har været her tidligere som et almindeligt ophold på Bed and Breakfasten, og jeg talte om det med min hustru og blev enige om, at vi gerne ville lægge om på vores kost. Så jewg håber at få gode opskrifter på sundere mad. Jeg elsker at lave mad, og jeg står ofte for madlavningen. Mit store issue er, om man kan blive mæt af det, men det kan man, får jeg fortalt.
Nynne Pawlak33 år, Esbjerg, lærer.- Min mand og jeg spiser allerede vegansk. Vi kan mærke ændringer. Jeg havde problemer med min ryg, som er væk. Vi vælger alt det nemme, og jeg vil gerne lære, hvordan vi laver maden helt fra bunden. Man kan lære meget fra nettet, men det med at komme ud og få det fra nogen, der har erfaringer, det vil jeg gerne have med, og det her med plantebaseret bacon, det er helt nyt for mig. For mig kunne vi have nøjes med at have en køkkenworkshop. At have det i hånden, er bare spændende – og at møde andre folk, der har samme opfattelse som mig selv.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce