Annonce
Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

I 2019 var de tre glade modtagere af Lions-priserne for 2019 søskendeparret Christina og Sebastian Jacobsen samt Darum-lederen, Aase Lauridsen. Hvem skal have priserne i år? Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Tre priser skal uddeles. Tre personer skal hædres. Men hvem skal det være? Det spørgsmål stiller Lions Club i Bramming. Du har måske svaret!

Området: Det er næsten lige så sikkert, som at jorden ikke er en pandekage. Nemlig at Lions Club Bramming hvert år uddeler tre priser til tre personer, som hver især har gjort en ekstra indsats indenfor idræt og -foreningslivet det foregående år. Næsten, for sidste år måtte det aflyses på grund af en pandemi.

- Vi vil igen prøve at få uddelt tre priser for særlige præstationer inden for foreningsverdenen for året 2021. Og forhåbentlig kommer corona ikke i vejen for uddelingen, som det skete sidste år, siger Karsten Andersen, der er præsident for Lions Club i Bramming.

Det er også Karsten Andersen, der skal have din begrundede indstilling til årets Lions Pris. Det skal han seneste den 8 februar 2022. Du kan sende din indstilling pr. post til Karsten Andersen, Stenbrovej 6, 6740 Bramming eller sende den på mail til optimal@bbsyd.dk.

Annonce

Dommerkomité udvælger

Det er en dommerkomité på seks personer, som ud fra indstillingerne afgør, hvem der skal have priserne. Hvem der skal have lederprisen offentliggøres, når navnet er fundet. De to andre prismodtagere offentliggøres først, når priserne uddeles mandag d. 14 marts kl. 19 ved et festligt arrangement i Bramming Kultur-og Fritidscenter.

Den seks personer store priskomité består foruden af formanden Karsten Andersen af følgende: Preben Jensen og Michael Lind fra Lions Club, P. O. Mogensen fra Bramming Boldklub og for en ikke sportslig forening Pia Lykke Madsen fra Det Danske Spejderkorps. Ugeavisen Bramming er repræsenteret ved journalist Martin Wilde.

Lions priserne i Bramming

I overensstemmelse med Lions Club Brammings vedtægter gives lederprisen til en leder, der over en længere årrække har ydet en særlig indsats.

Idrætsprisen går til en aktiv idrætsudøver, der har ydet en særlig indsats og opnået flotte resultater.

Ungdomslederprisen gives til en aktiv ung leder, der i en tidlig alder har gjort en særlig indsats.

Alle tre priser skal gives til personer, der er aktive i en klub, organisation eller forening i den tidligere Bramming Kommune. Det vil sige i Bramming, Darum, Vejrup, Endrup, Gørding, Hunderup-Sejstrup og Grimstrup.

Begrundede indstillinger sendes til Karsten Andersen, Stenbrovej 6, 6740 Bramming eller på mail til optimal@bbsyd.dk.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Slow motion is better than no motion

Ugeavisen Bramming

Ændringer, du ikke tænker over: Stor kirkegård retter ind efter tidens trend

Annonce