Annonce
Ugeavisen Bramming

I Darum er det ikke kun coronaens skyld

Det er ikke blevet til nogen gymnastikopvisning i Darum i år på grund af coronabegrænsninger. Arkivfoto: Prebens Foto og Video

DARUM: Det går op og det går ned. Medlemstallet i Darum Idrætsforening. Sådan har det altid været, siger Mikkel Christiansen, som er formand for Darum IF.

- Medlemstallet går op og ned. Corona har haft en indvirkning, men ikke 100 procent. Medlemstallet påvirkes også af svingende årgange og om vi kan skaffe en træner til det pågældende hold. Samlet set er vi gået ned i medlemstal, men vi kan ikke sige, det er på grund af corona. Vi har byttet om på nogle hold, og vi er en flerstrenget forening, så jeg kan ikke sige, om corona er skylden.

Mikkel Christiansen fortæller, at medlemmerne i Darum IF generelt har været gode til at bakke op om foreningen. Og så Darum IF heldige med, at der var opstart for vinteridræt i efteråret, mens der var åbent. Så der er der betalt kontingent for sæsonen. Han er dog godt klar over, at den aktuelle smittefare kan have holdt nogle fra i det hele taget at have meldt til idræt denne vintersæson.

Annonce

- Vores hold er ikke så store. Der kan være nogen, som har sagt nej til at mødes med nogen på grund af smittefare med coronavirus.

Til gengæld glæder Mikkel Christansen sig over opbakningen udefra.

- Alt det, der har været rundt om os, har bakket op om os. Vores kommune med tilskud og samfundet har bakket op. Vi har fået økonomisk hjælp, så vi er kommet igennem krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce