Annonce
Ugeavisen Bramming

Sange i laden ved Vaden

Jens Lysdal underholdte søndag 40 begejstrede tilskuere ved en ladekoncert i St. Darum. Foto: Tommi Larsen
Annonce

St. Darum: For tredje gang afholdt Jytte Friis og Hans Chr. Kristensen søndag en huskoncert med musik i deres dejlige hus med udsigt til vade og dige. Men det ustadige vejr gjorde, at koncerten blev flyttet over til naboens flot- og oppyntede lade. Et par heftige regnbyger viste, at det var en god idé!

Jytte Friis og Hans Chr. Kristensen arrangerede for tredje gang koncert hjemme i haven i St. Darum. Koncerten måtte på grund af regn flyttes til naboens lade. Foto: Tommi Larsen

40 publikummer i en fyldt lade kunne glæde sig over musikeren og sangeren Jens Lysdal. Sangene, som han selv har skrevet, blev krydret med sjove anekdoter. Der var både sange på dansk, engelsk og svensk. Ikke mindst de danske sange med fællessang vakte stor begejstring. Fremhæves skal blandt andre sangen ”Sommer” – en mild kommentar til den globale opvarmning, samt hans skarpe og morsomme sang ”Lad det vækste” om den danske families forbrugermentalitet.

Jens Lysdal har selv skrevet de sange, han synger på dansk, svensk og engelsk, når han optræder. Foto: Tommi Larsen

Med sin smukke stemme og sit fine guitarspil var Jens Lysdal et sympatisk bekendtskab på denne fine, men regnfulde eftermiddag for enden af Darum Kirkesti. Ægteparret skal have stor ros for dette prisværdige initiativ i det åbne landskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce