Annonce
Ugeavisen Bramming

Idéforum sætter kulør på Hunderup

Med lidt trygheds-støtte fra parasol og paraplyer kunne lokale Knud Runge indvi kunstudstillingen udendørs. Til højre for ham ses Lene Møller Jensen, der er tovholder på udstillingen. Foto: Privat
Annonce

HUNDERUP: Kunstudstillingen på Hunderup gamle skole er godt på vej til at blive et tilløbsstykke. 130 besøgende har Hunderup Idéforum med Lene Møller Jensen i spidsen talt op her efter første åbnings-weekend:

-Det er vi rigtig godt tilfredse med, og vi har åben også de næste to weekender mellem klokken 11 og 16.

Udstillingen – med det spektakulære navn ”Figurativ fantasi” er blevet til i samarbejde med Bramming-kunstneren Mogens Jessing – kendt for bl.a. Karavane-frisen og det store gavlmaleri, som har sat kulør på Viadukten i Bramming, og den gamle skole – lukket for næsten 10 år siden – er blevet åbnet til udstillingen med Hunderups mange ildsjæle som dynamoer.

Keramiker Randi Andersen får en snak med nogle af deltagerne i ferniseringen. Foto: Privat

Ved ferniseringen torsdag talte lokale Knud Runge, som gav de Idéforum-kvinderne bag udstillingen en stor cadeau for deres indsats, og han fremhævede de mange øvrige kreative ideer, der er blevet til virkelighed i den aktive landsby: Udsmykning af Haven med snurrige rådyr og harer, træmændene i Parken – udført af lokale ”sav-førere” og de store sten, som brammingenseren, nu afdøde Poul Dylmer, i sin tid forærede til byen.

-Jeg tror, landsbyen er lidt stolt af at have et idéforum, der samler folk fra landsbyen om spændende aktiviteter, men også er åben for dem, der bare nyder samværet.

Udstillingen er åben for besøgende også 1., 2., 8. og 9. august.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce