Annonce
Ugeavisen Bramming

Inga kan fejre 40 år i SuperBrugsen

Den 1. juni har Inga Christensen været ansat i SuperBrugsen i Bramming i 40 år - og hun har ingen planer om at gå på pension. Foto: Martin Wilde
Frugt og grønt er hendes hverdag, men Inga Christensen har prøvet det meste. Den 1. juni har hun været ansat i SuperBrugsen i Bramming i 40 år.
Annonce

Bramming: Det måtte simpelthen bare være en spændende verden, at være købmand. Det mente Inga Christensen, da hun var barn, så når hun blev stor, så skulle han være købmand. Det blev hun. Den unge pige fra Ølufvad kom i lære i en købmandsforretning i Varde, og da hun var 23, blev hun ansat i Brugsen i Bramming. Den brugs, der siden fik føjet et Super foran navnet. Hun har oplevet det hele, for den 1. juni har Inga Christensen været ansat i 40 år.

- Min far var handlende, så jeg tror, det ligger i generne. Dengang så man jo heller ikke på, hvad lønnen var. Det var interessen, som afgjorde, hvilken uddannelse, man tog.

Inga Christensen har nu aldrig fortrudt, at hun fik et job i detailhandelsbranchen. Hun blev sågar gift med en mand, Ole, der har sin egen butik med radio og tv. Men hvad er det, der gør jobbet spændende?

- Ikke en dag er ens. Nogle kunder kommer og viser billeder af deres børnebørn og snakker. Unge, der flyttet fra byen for at studere, kommer lige ind forbi og hilser på, når de er hjemme. Det er livsbekræftende. Jeg er glad hver dag for at møde på arbejde. Det er da livet!

For 20 år siden spiste vi næsten ikke avocado, i dag spiser vi det dagligt. I frugt og grønt er der heller to dage, der er ens. Der er påske, der er jul og der er jordbærtid.

Inga Christensen

Annonce

Frugt og grønt

De seneste 25 år har Inga Christensen passet frugt- og grøntafdelingen i SuperBrugsen. Her sker der hele tiden fornyelse.

- For 20 år siden spiste vi næsten ikke avocado, i dag spiser vi det dagligt. I frugt og grønt er der heller to dage, der er ens. Der er påske, jul og der er jordbærtid. Det er ikke lige meget, om det er grill eller flæskestegsvejr. Og så er der pludselig tapas. Men her er gode kolleger, og vi hjælper hinanden. Både unge og gamle lærer af hinanden, og jeg kan godt lide de unge mennesker, vi har ansat. De fortæller, når de har fået kæreste eller har været i byen og fået for mange bajere. De er dygtige!

Annonce

Familiemenneske

Når Inga Christensen ikke er på arbejde, så passer hun hjemmet. Tidligere var hun parat med kaffe, når børnene kom hjem fra skole, nu henter hun børnene fra børnehave på den ugentlige fridag. De børnebørn, der er begyndt i skole, kommer så cyklende hjem til mormor.

- Jeg har aldrig haft ambitioner om at blive uddeler. Min mand har jo også butik og har lange arbejdsdage, og der er jo en, der skal samle hjemmet. Og så har jeg en mor på 86, der har været syg af kræft, som også skal passes.

Ferierejser er der heller ikke så meget tid til, for mandens butik holder kun en uge ferielukket. Så tager Inga og Ole Christensen på kroferie, for så skal Inga også have fri fra køkkenet.

- Men vi har været på to store ferietur til USA og en til Japan. Og vi kunne godt tænke os en togferie – en tur med Den transsibiriske Jernbane, siger Inga Christensen, inden hun skal tilbage, for at fylde nye æbler og kartofler på hylderne.

Blå bog

Inga Christensen er 63 år.

Hun er gift med Ole, og de har to børn og fem børnebørn.

Hun er uddannet købmand i Varde.

Hun er oprindelig fra Ølufvad, men flyttede til Bramming for 41 år siden.

Annonce

Fejring

Inga Christensens 40-års jubilæum fejres i SuperBrugsen fredag den 31. maj. Se mere om hvordan i annoncen i Ugeavisen Bramming i næset uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce