Annonce
Ugeavisen Bramming

Jernved-lejr et kæmpe hit!

Ane nåede snildt til træets top. Foto: privat
Forrygende aktivitetsdøgn i Jernved, hvor 21 børn deltog i en forældregruppes initiativ.
Annonce

JERNVED: Det er ikke så svært. Du ska’ nok få det lært….

Og det fik Krumme ret i – de mange aktive Jernved-børn i alderen fra 0. klasse og opefter, der med glæde og forventning takkede ja til at deltage i den weekend-lejr, nogle forældre på privat initiativ havde tilrettelagt, havde et helt forrygende døgn.

De små fødder lærte det da også. De løb balancebom i hallen. De slog baglæns kolbøtter. Og hele Jernved heppede med, da Ane nåede toppen af et træ, hvorfra hun ringede med klokken ud over hele den lille aktive landsby.

Foruden træklatring var der skydetræning (med skumpistoler) og mange andre sjove aktiviteter, som faldt i god jord hos børnene.

Der var også arrangeret et løb rundt i byen, hvor de ældste hjalp de yngste, og da det blev sovetid, lød der lige et trøstens ord fra Asger til Andreas: Du ser jo din mor og far igen i morgen. Og så gik det. De yngste var trygge ved de ældstes omsorg, og de ældste viste fine takter i deres omgang med både hinanden og de yngste. Alle de 21 børn tog sig kærligt af hinanden i det døgn fra lørdag middag til søndag middag, hvor der stod Jernved-lejr på plakaten i byen.

Har det været sjovt? Vil I være med igen næste år?

JAAAA, gjaldede det, da forældrene hentede lejrdeltagerne søndag sidst på formiddagen. - Det var da også et rigtig herligt døgn, siger én af initiativtagerne, Carina Bak Lange fra forældregruppen.

Så gøres der klar til næste aktivitet. Foto: Privat
Tungen lige i munden. Det gik! Foto: Privat
Pause med vanddunkene fremme. Foto: Privat
Der var mange forskellige, muntre konkurrencer. Foto: Privat
Uden mad og drikke, du’r helten ikke. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce