Annonce
Ugeavisen Bramming

Jessing-kunst på Egnsmuseet

Mogens Jesing har arbejdet på udstillingens opstilling i flere måneder. I denne uge gør han så det sidste klar til ferniseringen på lørdag. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

BRAMMING: Brammings helt egen kunstner med de finurlige figurer i de krøllede omgivelser, som optræder lige selvfølgeligt på en rå murvæg i Viadukten som på lærreder, er i fuld gang med at opbygge den udstilling, der i perioden 22. februar til og med 22. marts vises på Bramming Egnsmuseum.

Kunstneren er naturligvis Mogens Jessing. Manden, der sidste år modtog årets kulturpris ved Kulturnatten 2019, og som sidste år for første gang deltog – med succes og anerkendelse – i Kunstrunden Sydvestjylland. Mogens Jessing er også manden bag de sidste 10 års kulturnats-plakater, og han er i fuld gang med at udtænke motivet til plakaten for kulturnat 2020, der afvikles 4. juni.

Mogens Jessing er da også glad for at få lejlighed til at lave en udstilling her på museet i ”sin egen” by, og søndag eftermiddag den 8. marts samt torsdag den 19. marts er der på museet planlagt en ”artist talk”, som alle er velkomne til at deltage i.

Der er fernisering på udstillingen på lørdag eftermiddag på museet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce