Annonce
Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen fra Vong vender tilbage til vikingerne

Jonas Jeppesen vinker til publikum på Granly Speedway Arena. Pressefoto
Jonas Jeppesen er tilbage på Granly Speedway Arena de næste to sæsoner, hvor Esbjerg Vikings går efter igen at præge ligaen.

Vong / Korkro: Når speedwaysæsonen 2022 bliver skudt i gang, bliver det med et herligt gensyn på Granly Speedway Arena, hvor Jonas Jeppesen fra Vong igen er en del af holdet hos Esbjerg Vikings. Den talentfulde U23-landsholdskører har ikke optrådt på de danske ligabaner i den seneste sæson på grund af begrænsninger i forbindelse med udenlandske kontrakter, så han ser frem til for alvor at komme hjem igen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem til Danmark, Esbjerg og ikke mindst Granly Speedway Arena, hvor vi har en fantastisk bane. Jeg har virkeligt savnet at være en del af holdet, og så kommer jeg da også med store ambitioner. Vi skal præge ligaen som hold, og det skal jeg også som kører, for jeg har lært rigtigt meget af at køre i den bedste polske liga, siger Jonas Jeppesen i en pressemeddelelse:

- Jeg synes også, at vi har en trup fyldt med talent, og så flytter klubben sig hele tiden udenfor banen, så nu skal vi have resultaterne med igen. Det tror jeg også på, fordi der hele tiden er blevet arbejdet på at gøre de unge danskere bedre, hvilket vi kan se i 1. division, hvor Esbjerg Motorsport tog guldet. Nu skal vi sætte det sammen på liganiveau, og der skal jeg selvfølgelig trække læsset sammen med en rutineret kører som Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen, der allerede har en stor rolle, siger Jonas Jeppesen, der bliver et stærkt værktøj for holdleder Tom Paarup Madsen.

Annonce
Jonas Jeppesen, der her ses i hans værksted i Vong, skal fra næste år køre for Esbjerg Vikings på Granly Speedway Arena - også kendt som Korskrobanen. Arkivfoto: Martin Wilde

Holder højt niveau

- Vi har selvfølgelig brug for at løfte os igen efter en meget mærkelig sæson, men vi tror også på det, og der kommer Jonas Jeppesen altid med en god energi, og så er han også god til at hjælpe de unge kørere, selvom han heller ikke selv har så mange år på bagen. Han skal selvfølgelig levere på et højt niveau, for vi kan se, hvordan han særligt i Polen holder en virkelig høj standard, og det gør han også altid i Esbjerg, konstaterer Tom Paarup Madsen, der også havde Jonas Jeppesen på holdet, da Esbjerg Vikings vandt sølv i 2019:

- Publikum på Granly Speedway Arena ved bare, at de får god underholdning med en kører som ham, der kommer med vindermentalitet og gejst, så det bliver et stort plus at have ham tilbage både i ryttergården og banen. Han bliver på alle måder en vigtig brik for os i fremtiden.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem til Danmark, Esbjerg og ikke mindst Granly Speedway Arena, hvor vi har en fantastisk bane. Jeg har virkeligt savnet at være en del af holdet, og så kommer jeg da også med store ambitioner. Vi skal præge ligaen som hold, og det skal jeg også som kører, for jeg har lært rigtigt meget af at køre i den bedste polske liga.

Jonas Jeppesen

Jonas Jeppesen er også en del af feltet, når der fredag den 24. september køres afskedsløbet Final Lap for Bjarne Pedersen på Granly Speedway Arena. /mw

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Når virkeligheden overhaler fantasien

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Tre uger til valget: Vælgermøde blandt 625 malkekøer på Gammelgaard

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Tre uger til valget: Det var koldt, men de mødte vælgerne sammen

Ugeavisen Bramming

Jernbanecaféens afløser fundet: DSB åbner en stationsstue på Bramming Banegård

Ugeavisen Bramming

Babytummel gavner motorikken senere i livet

Ugeavisen Bramming

En sønderbydreng fra Darum fortæller

Ugeavisen Bramming

Ældre strømmer til fitness i Grimstrup

Ugeavisen Bramming

Corona-Lone fortæller på Egnsmuseet om pandemier

Ugeavisen Bramming

De lokale kandidater: Chancelighed og brobygning i venstredrejet kommune

Ugeavisen Bramming

Skal Gadeidrættens dag i Bramming være en tradition?

Ugeavisen Bramming

Livestream om pandemier og Jordens indre

Ugeavisen Bramming

Revyen bliver en klassiker

Ugeavisen Bramming

De lokale kandidater: Villy vil have flere almene boliger

Ugeavisen Bramming

Sejstrup Forsamlingshus er med i Knæk Cancer

Ugeavisen Bramming

Efter ommer'en på Gabelsvej: Nødvendigt at ekspropriere jord, for at cykelsti og fortov kan udføres som oprindeligt planlagt

Ugeavisen Bramming

Endelig!

Ugeavisen Bramming

Apokalypsen

Ugeavisen Bramming

Smidt ud af shelter, fordi andre ville betale mere: Stine og Søren sendt på flugt

Ugeavisen Bramming

En dag i Egon Lorentzens fodspor

Ugeavisen Bramming

De lokale kandidater: Der skal være vækst og livskvalitet i hele kommunen

Ugeavisen Bramming

De lokale kandidater: Vita Zenner er limen mellem kommune og region

Ugeavisen Bramming

Først kniv og gaffel – dernæst politik

Ugeavisen Bramming

Lions inviterer til gå-maraton i fire byer

Annonce