Annonce
Ugeavisen Bramming

Ju-jutsuklub får en ekstra hovedsponsor: Estate Robin Thybo sponserer Bramming Ju-jutsu Klub

Ejendomsmægler Søren Villadsen fra Estate Robin Thybo og Kenneth Benfeldt fra Bramming Ju-jutsu Klub, skriver under på en ny sponsorkontrakt mellem Estate og ju-jutsuklubben. Foto: Martin Wilde
Bramming Ju-Jutsu Klub og Estate Robin Thybo har indgået aftale om et sponsorat, så ejendomsmæglerfirmaet kommer på de nye klubtrøjer som en af kun to sponsorer.
Annonce

BRAMMING: Det gælder om at være synlige i lokalsamfundet. Og det er medlemmerne af Bramming Ju-jutsu Klub, når de færdes i byen iklædt klubbens officielle trøje. Det er der rigtig mange af klubbens medlemmer, der gør.

- De er stolte af at være medlem af klubben, siger klubformand Kenneth Benfeldt.

Ju-jutsuklubben står foran at indkøbe 100 nye klubtrøjer, og de bliver betalt af blandt andre et nyt sponsorat, som klubben har indgået med ejendomsmæglerfirmaet Estate Robin Thybo. På de nye trøjer vil man derfor kunne se et logo for Estate, der træder ind som den ene af klubbens to hovedsponsorer, og for ju-jutsuklubbens anden hovedsponsor, Skjern Bank. Mandag blev kontrakten underskrevet af ju-jutsuklubbens formand Kenneth Benfeldt.

- Vi har lavet en aftale, som er god for klubben og god for os. Klubmedlemmerne hjælper med at eksponere Estate, og de hjælper os med at omdele flyers, og vi får vores navn på de nye trøjer og på et skilt i dojoen, siger ejendomsmægler Søren Villadsen, som er leder af Estate Robin Thybos kontor i Bramming.

Annonce

To sponsorer på tøjet

- Vi har et ønske om, at alle vores medlemmer kan iklæde sig nyt sportstøj, og vi har valgt, at vi kun vil have to sponsorer på vores tøj. Det er vores to hovedsponsorer, Skjern Bank og Estate, siger Kenneth Benfeldt:

- Aftalen er en gensidig aftale, hvor Estate støtter os økonomisk, og vi hjælper med at omdele flyers, siger Kenneth Benfeldt.

Aftalen løber de kommende to år og beskrives af de to parter som en tre-trins raket, hvor der eksempelvis falder flere penge af til klubben, hvis et medlem af Bramming Ju-Jutsu Klub anbefaler en kunde, familie eller andre til at sætte sit hus til salg - eller selv sætter sit hus til salg gennem Estate Robin Thybo. Hvor mange penge, aftalen drejer sig om, holder de to parter dog for sig selv.

Vi har et ønske om, at alle vores medlemmer kan iklæde sig nyt sportstøj, og vi har valgt, at vi kun vil have to sponsorer på vores tøj. Det er vores to hovedsponsorer, Skjern Bank og Estate.

Kenneth Benfeldt, klubformand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce