Annonce
Ugeavisen Bramming

Jubilar fra Gørding er en del af ”Bramming-pigerne”

25-års jubilar i Sagro, Annette Johansen, har været igennem flere fusioner med arbejdsglæden i behold. Pressefoto
Økonomiassistent ved Sagros regnskabsafdeling i Esbjerg, Annette Johansen, havde den 1. januar 25-års jubilæum hos Sagro.
Annonce

Gørding: Jobbet hos Sagro fik hun, da Annette Johansen den 1. januar 1996 flyttede med familien til Bramming, hvor hendes mand havde fået arbejde. Hun fik ansættelse hos Sydvestjysk Landboforening. I første omgang i et barselsvikariat og dernæst en fastansættelse. Og nu - adskillige fusioner senere - er der pludselig gået 25 år.

- Jeg laver det, jeg kan lide og er god til. Jeg har kolleger helt tilbage fra Bramming-tiden. Vi er syv piger fra Bramming – ”Bramming-pigerne” – der mødes et par gange om året. Dem, der nu er gået på pension, er også med, fortæller Anette Johansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Skive, Kolding, Bramming og nu Gørding

Annette Johansen er udlært på et revisionskontor i Skive. Efter endt barsel fik hun af jobcentret formidlet et barselsvikariat i Salling Landboforening.


Jeg laver det, jeg kan lide og er god til. Jeg har kolleger helt tilbage fra Bramming-tiden. Vi er syv piger fra Bramming – ”Bramming-pigerne” – der mødes et par gange om året. Dem, der nu er gået på pension, er også med.

Annette Juhler


- Jeg blev tilbudt fastansættelse, men da vi flyttede fra Skive til Koldings omegn, søgte jeg i stedet job hos Kolding Herreds Landbrugsforening, hvor jeg endte med at arbejde fra 1988 til 1995, fortæller hun.

I dag bor Annette Johansen med sin mand i Gørding. Parrets tre børn på 29, 34 og 35 år er godt undervejs i livet.

Jubilæet fejres internt med nye såvel som de gamle kolleger i regnskabsafdelingen. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce