Annonce
Ugeavisen Bramming

Jul på Banegårdsperronen

Det er ikke jul, før jeg har pyntet vores hjem med Bramming-nisser, siger Ulla Koman-Mejer. Foto: Privat
Dansen om juletræet indendøre bliver i år afløst af æbleskive- og vaffelbagning på perronen.

BRAMMING: Julen er over os – lige om lidt. Planlægningen er dog i fuld gang. Naturligvis – som alt andet - i coronaens skygge. Således også på Banegården, hvor det eller så traditionsrige juleaften-arrangement indendøre har måttet aflyses.

-I stedet planlægger vi på den 24. mellem klokken 11 og 13 at bage æbleskiver og vafler på et bålfad på perronen udenfor, fortæller ildsjælen bag, Ulla Koman-Mejer.

-Jeg håber, at mange møder frem, så vi kan få ønsket hinanden en glædelig jul. Der er dog også gang i en anden juleting – til især glæde for børn og barnlige sjæle.

-Jeg har blandt andet planer om at ville donere et ark med de charmerende Bramming-nisser til alle 1. klasse-eleverne i den tidligere Bramming kommunes skoler. Selv synes jeg slet ikke, det er jul, før de er kommet op at hænge – i både gågade, lygtepæle og hjemme i privaten. Bramming er jo allerede fint klædt juleklædt på i gaderne, og når så børnene får klippet Bramming-nisserne ud, kan de jo også julepyntes med andre steder, hvor børnene synes, de hører sig til, siger Ulla Koman-Mejer.

Ulla Koman-Mejer fortæller også, at Lena Thestrup fra Jernbanecafeen er klar vedbestillings-blokken til julemenuen. Interesserede kan her i god tid bestille flæskesteg med alt jule-tilbehør – til afhentning til aftalt tid.

-Fem Banegårds-entusiaster har meldt sig som praktiske hjælpere både ved bålfadet og med madudlevering, og skulle nogle ikke have mulighed for selv at hente maden, finder vi også ud af at få det bragt ud, siger Ulla Koman-Mejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce