Annonce
Ugeavisen Bramming

Stor virksomhed forærede overskydende julekurve til plejehjem

Bent Christiansen – ledsaget af Stina Højland Johansen – afdelingsleder Henny Nielsen og beboer Birtha Hauborg samt Ingrid Bøgesvang – ledsaget af Birgitte Hansen. Foto: Prebens Foto&Video
Overskydende julekurve fra Polytech A/S blev givet til plejehjemsbeboere i Bramming.

BRAMMING: Personaleforeningen på PolyTech A/S i Bramming havde op til jul fået lavet rigelig mange julekurve med indhold af den lækre, spiselige slags.

I stedet for selv at guffe løs af lækkerierne besluttede de at glæde andre med dem, og det kom plejehjems-beboere i Bramming til gavn og glæde her i den søvnige januar måned.

Derfor kom Mia og Regina fra Polytechs personaleforening onsdag formiddag og overrakte en hel vognfuld julekurve til beboerne på Plejehjemmet Solgården, hvor der i disse uger er lidt corona-trist. Der er dog ved at være styr på den hærgende virus, men stadig er det jo afstand, sprit, kun få besøgende med videre, der præger hverdagen.

PolyTech-pigerne Mia og Regina overrakte Ingrid Bøgesvang en lækker julekurv, som hun nu vil dele med andre Solgården-beboere. Foto: Prebens Foto&Video

Bent Christiansen og Ingrid Bøgesvang tog på beboernes vegne glade imod. De vil nu dele godterne med de øvrige på Solgården, og allerede fredag tager Bent sin kurv med til ”mandeklubben”, der spiller yatzy med hinanden op til weekenden.

- Vi er rigtig glade, når nogle betænker vore beboere, og vi kan altid bruge noget til præmier og lignende, når vi spiller banko eller andet, siger Henny Nielsen på vegne af personalet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

I skovens dybe stille ro

Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce