Annonce
Ugeavisen Bramming

Julen skudt ind på Gørdinglund

Nissepigerne ankom i hestevogn med ”låneheste” fra Agerbæk. De kunne fortælle om turen fra Nordpolen, hvor der jo er koldt: Men vi nissepiger fryser aldrig, lød det kækt fra Zenia, Naja og Ronja. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

GØRDING: Der var trækunst og creme. Der var adventskranse og dekorationer. Der var strik og legetøj, smykker og mikrobryg-øl fra Tarp. Og meget meget mere. Der var sort af mennesker på Gørdinglund lørdag-søndag, hvor gæsterne allerede væltede ind før klokken 10.

Og det duftede af jul, gran, brændte mandler, juleglögg og æbleskiver, ristede pølser og meget mere.

Der var med andre ord julemesse på herregården – og trafikkaos omkring den både lørdag og søndag. Hanne og Kim havde da også travlt hele weekenden – Hanne også med at vise gæster rundt i hovedbygningen med dens helt egen historie.

Gæster kom fra nær og fjern – og ret så fjernt. Fra Skjern, Horsens og Tønder. Flere fortalte, at de faktisk har indført en tradition med, at julen starter, når der er julemesse på Gørdinglund: - Vi er rigtig glade og godt tilfredse med weekendens forløb, siger en glad – men også lidt træt – Hanne Skyggebjerg Christiansen dagen derpå.

Mange gæster benyttede lejligheden til at finde årets juletræ. Foto: Kirsten Enevoldsen
Det var de grønne og røde farver, der dominerede i messe-salene, hvor den røde løber var lagt ud, og bemandingen i 45 stande havde en travl weekend. Foto: Kirsten Enevoldsen
Hestene fik mangen nussetur.
Sikken voldsom trængsel og alarm.
Gørdinglund var klædt i julens tegn både ude og inde. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce