Annonce
Ugeavisen Bramming

Julle, Tulle og Handy spiller julen ind

Der er travlt på øveaftenerne frem mod den 6. december. Foto: Privat
Amatørscenen Gadespejlet opfører julekomedie for hele familien på Mødestedet.
Annonce

BRAMMING: Med 17 glade amatørskuespillere alderen seks til 15 år skyder amatørscenen Gadespejlet i Bramming julen i gang ved to forestillinger den 6. og 8. december.

Det er en vaskeægte julekomedie, ”Jul på Lykkevej 6”, skrevet af Hanne Lynge Jensen, der opføres med nisserne Julle og Tulle – samt Handy med nissetryllebogen som omdrejningspunkt. En lille familie – far, mor og tre børn, flytter ind i et nyt hus, som de hyrer en designer til at indrette.

Designeren har hjælperen Handy med nissetryllebogen med. I det nye hus huserer også Julle og Tulle, og herfra tager julehandlingen så for alvor fart…

Ninna Jessen og Carsten Vilster instruerer. Flemming Sørensen er sufflør. Brian Jørner klarer lys og lyd, og Iris Schack er den allestedsnærværende altmuligkvinde.

Fredag den 6. er der fællesspisning med forældre og bedsteforældre før forestillingen, som vises igen søndag eftermiddag. Det er vanen tro på Mødestedet i Skolegade, det foregår, og onsdagen efter, når der skal evalueres og ryddes op, spiser hele holdet julen i gang med risengrød med smørklat.

En scene fra ”Jul på Lykkevej 6”. Foto: Privat
En scene fra ”Jul på Lykkevej 6”. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce