Annonce
Ugeavisen Bramming

Købmandens syv år i lyst og nød

Den lune sommeraften og de mange fødselsdags-tilbud trak mange mennesker til, da købmand Anna Grethe Madsen markerede Min Købmand Hunderups syv års fødselsdag. Kjærgaardsvej 34 er også stedet, hvor der spørges nyheder og plejes sociale kontakter. Foto: Privat
Min Købmand i Hunderup har vendt udviklingen. Nu er der sorte tal på bundlinjen, og købmanden er optimist.
Annonce

HUNDERUP: Det var ikke de bibelske syv magre år, der blev fejret, da købmand Anna Grethe Madsen, Min Købmand i Hunderup, fejrede fødselsdag med flag, den røde løber rullet ud for kunderne, smagsprøver, billigt brændstof, hygge over bål og meget mere.

- Nej – jeg bød – sammen med Købmandens Venner – til fødselsdag for at fejre, at det NU går rigtig godt med driften af købmandsforretningen her på Kjærgårdsvej i Hunderup. Vi har jo også oplevet magre tider. MEN: Jeg er her stadig, og jeg tror stadig på byen, egnens borgere – og på forretningen, siger Anna Grethe, der har drevet butikken i både uvejr og magsvejr i syv år – de første to år sammen med en kollega.

- I 2018 vendte udviklingen på driften, der nu er i plus. Takket være en målbevidst indsats og en fantastisk opbakning fra byens og egnens borgere går jeg nu mod at kunne fejre 10 års jubilæum i fin stil om tre år, smiler Anna Grethe, der har et godt samarbejde med den nye bestyrelse.

Anna Grethe Madsen fremhæver samtidig både den store indsats fra frivillige, der giver et praktisk nap med i butikken hver uge, og den store og altid positive opbakning, hun oplever fra Købmandens Venner, hvis formand, Dorthe Knudsen, også havde lagt kræfter i at tilrettelægge syv års festen.

På pladsen ved Min Købmand, der efterhånden er blevet lidt af et mødested for egnens borgere, når de skal handle, tanke benzin, tippe – eller lige bevilge sig selv lidt ekstra godt til kaffen – linede pandekagebussen op. Go on serverede kaffe og solgte brændstof til fødselsdagspriser. Mark fra Guldægget var der og Martin fra Fuglsang med smagsprøver på øl. Tupperware var repræsenteret, og Michael fra Vejrup troppede op med gulerødder og pyntegræskar.

Fødselsdagsfestens clou var dog FDF’erne fra Darum, der sørgede for bål og bålhygge ved aftenstid.

- Et dejligt arrangement, siger Anna Grethe dagen derpå. Og nu skal købmanden så i gang med at tilrettelægge personalefest nummer to inden for kort tid:

- Jeg har jo 15 ansatte; heraf to på fuld tid. Dejlige, engagerede mennesker, og på vores første personalemøde med mottoet ”stærkere sammen” spillede vi forskellige spil og fik – i mindre grupper – sat ord på, hvad hver især mener at kunne gøre for til stadighed at gøre butikken bedre både for kunder, ansatte og frivillige. Det var en god aften, og nu skal der så følges op på den, fastslår Anna Grethe Madsen oven på en travl, men dejlig dag. Se flere fotos på hjemmesiden.

Spejderne fra Darum gjorde en fin indsats for også at fejre fødselsdag over bål i Hunderup. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce