Annonce
Ugeavisen Bramming

Kanon-fest for Skøjtesøen

Folkefestens anledning - Skøjtesøen, hvor et par kanoer fuldendte idyllen. Bramming Lokalråd havde tilrettelagt indvielsesfesten, og intet - end ikke vejret - glippede. Omkring 600 fandt vej. Foto: Kirsten Enevoldsen
Ren folkefest ved Brammings folkemøde for den renoverede Skøjtesøen.
Annonce

BRAMMING: Så var der fest. Rigtig fest. Skønsmæssigt valgte 600 brammingensere fredag aften det store folkemøde midt i byen – eller fodboldkampen på nabomatriklen - frem for diverse TV-programmer. Anledningen var den officielle indvielse af Skøjtesøen, som dog har været ”fremvisningsklar” i nogen tid.

Og feststemning var der – på pladsen mellem Skøjtesøen og Stadion, hvor 28 veloplagte foreninger meldte klar med præsentation af, hvad de hver især står for. Knallertklubben Moped Heads, bridge, tennis, natteravne, spejdere, fitness, Kosmorama, ju-jutsu og mange flere.

Kø i lange meter var der ved de varme grillpølser, der sammen med fadøl og vand var gratis i dagens anledning. Vært var Bramming Lokalråd, der stod for det festlige og i ordets allerbedste betydning folkelige træf på grønsværen med anledningen:

Den renoverede Skøjtesøen og Bramming Boldklubs klubhus og baner, hvor BB satte trumf på med en 4-1 sejr over Spjald – og faktisk bankede bolden i mål til 2-1 på netop det tidspunkt, hvor fyrværkeriet lød ved Skøjtesøen – umiddelbart efter, at borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og lokalrådsformand Jørgen Holberg havde klippet den grønne snor som markering af Brammings nye centrale grønne og flot-flot renoverede Skøjtesøen.

Veloplagte Jørgen Thiim gav den aftenen igennem som konferencier og interviewer. Lokalrådsformand Jørgen Holberg og borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) gav i fine taler udtryk for glæde over, at det nu – lidt langstrakte – forløb med forvandlingen af Skøjtesøen fra noget nær et mudderhul til en smuk-smuk sø kranset af sti tilgængelig for alle og belyst i aftentimerne er resulteret i et smukt, centralt beliggende rekreativt område for hele Bramming.

Aftenen var flot bundet sammen af musik af Gunnar Husted & Michael Ulv, og da mørket faldt på og søen glimtede i de første månestråler, gav byrådets fire-mands- orkester den hele armen fra scenen.

DET var en fest!

Læs også: Tak for lyset

Læs også: Skulderklap til Holberg

Læs også: De to piger kan noget

SÅ er det ganske vist: Tillykke med den renoverede Skøjtesøen og området omkring den, lød det fra borgmesteren, der sammen med lokalrådsformand Jørgen Holberg klippede den grønne snor. Foto: Kirsten Enevoldsen
Spejderne havde en travl aften. 1000 pølser skulle varmes, grilles og langes over bordet. Værten var Bramming Lokalråd. Foto: Kirsten Enevoldsen
Der var fuldt hus aftenen igennem på grønsværen mellem Skøjtesøen og Stadion. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce