Annonce
Ugeavisen Bramming

Klippestuen på nye hænder

Jannie foran Storegade 28, hvor Klippestuen har til huse. Foto: Kirsten Enevoldsen
Jannie Hansen har købt frisørsalonen af Lola Wenika, men den føres videre efter det helt kendte koncept.
Annonce

BRAMMING: 7. juni kom Klippestuen i Storegade på nye hænder. Men nye hænder, der kender hver en krog og hver en reols indhold i salonen. Det er nemlig 41-årige Jannie Toft Hansen fra Askov, der har købt frisørsalonen efter Lola Wenika, der har drevet selvstændig salon i 20 et halvt år i Storegade 28 og fire år i Storegade 18.

Og alt forbliver ved det kendte for kunderne. Ingen personale-udskiftning, Kunderne kender Jannie. De kender også Sabrina, der er udlært i Klippestuen, og duoen Janni og Sabrina arbejder godt sammen og ser lyst på fremtiden.

Den nye ejer er da heller ikke forskrækket ved tanken om det papirarbejde, der følger med. Hun har prøvet det før – hjemme i Askov. Her medførte graviditet og barsel en arbejdspause, og hun vurderede, at kundegrundlaget ikke kunne bære endnu en salon.

I to omgange har hun derfor arbejdet i Klippestuen i Bramming, og nu bliver det permanent – og som ejer. Ovenikøbet med den bronzemedalje i behold hun tog på Rybners under sidste pause. Køreturen mellem Askov og Bramming passer hende da også fint. Her kobler hun fra og ”omstiller hovedet” til enten job eller privaten.

Klippestue-duoen er nu også dem, der følger godt med i hårstil og -mode til såvel kvinder som mænd og ”fra to til 100 år”, lyder det muntert over en kop kaffe i køkkenet. Og uden at have ført statistik er det er Jannie og Sabrinas indtryk, at page-klip og helt kort sommerhår er in for kvinderne i år:

- Vi laver også meget permanent i år. Beach wawes – som er bløde krøller, der holder i otte-10 uger, forklarer de: Og så farver vi mange reflekser i i år. Det giver lidt frisk spræl over frisuren.

På drenge- og herresiden er det såkaldt ”faded klipning”, der er sagen. Det betyder, at hårlængden klippes fra nul til ni millimeter, således at der er ”højt hår” på toppen af hovedet: Sådan lidt Elvis-agtigt…..

Med hensyn til åbningstider forbliver alt også ved det gamle, og Jannie&Sabrina ser frem til fortsat at se både gamle og nye kunder i Klippestuen:

- Vi har heldigvis mange kunder, vi kender rigtig godt, og vi får altid får en hyggelig snak med dem. Mange kører jo i dag med fast klipning med to-tre ugers mellemrum, fortæller de – og tilføjer, at de ikke fast kører hjem til kunderne, men er der sygdom hos vores faste kunder, kan de bare ringe. Så finder vi ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce