Annonce
Ugeavisen Bramming

Kollektionshuset flytter til Trianglen

Indehaver Ann Uglvig Jessen og daglig leder Hanne Wollesen flytter sammen med resten af personalet Kollektionshuset Lene Vemb fra N. A. Jørgensen Plads til Storegade sidst i september. Foto: Martin Wilde

Et ønske om mere plads gør, at Kollektionshuset Lene Vemb sidst i september flytter Bramming-afdelingen fra den nuværende butik på N. A. Jørgensens Plads til adressen Storegade 14, lige ved Trianglen.

Annonce

Bramming: For lidt plads og mange kunder, der køber godt af det store udvalg. Det er årsagerne til, at Kollektionshuset Lene Vemb, der åbnede i Bramming for tre år siden, i løbet af september flytter til de ledige butikslokaler i Storegade 14, hvor butikken Ideelle tidligere havde til huse, inden den flyttede lidt længere op ad Nørregade. Kollektionshuset åbner i de nye lokaler torsdag den 27. september, når Brammings butikker næste gang holder Late Night.

- Vi er ydmyge og stolte af, at vi efter kun tre år har brug for større lokaler. Det kan vi takke vores kunder for. De kommer fra et stort opland, siger Ann Uglvig Jessen, indehaver af Kollektionshuset Lene Vemb, der har butikker på Fanø, i Brørup og i Bramming.

Vi er ydmyge og stolte af, at vi efter kun tre år har brug for større lokaler. Det kan vi takke vores kunder for. De kommer fra et stort opland

Ann Uglvig Jessen
Annonce

Strategisk valg

Når der er brug for ekstra plads, så er det blandt andet fordi butikken i Bramming er det sted, Ann Uglvig Jessen har valgt som centralt modtagested for varer til alle tre butikker. Fra Bramming sørger hun selv for at fordele varer til de to andre butikker.

- Vi har også en god udveksling af varer, fordi kunderne er så gode til at købe, supplerer Hanne Wollesen, som er daglig leder af Kollektionshuset Lene Vemb i Bramming.

- Grunden til vi valgte Bramming er strategisk, fordi vi sælger en blanding kollektionsprøver, lagervarer og helt nye varer, fortæller Ann Uglvig Jessen.

Annonce

Mere synlig placering

Hun har været på udkig efter større lokaler i nogen tid, men nu er den endelige beslutning truffet. Sidste dag, der er åbent i den nuværende butik, bliver lørdag den 22. september. Naturligvis med flytteudsalg i ugerne op til.

Personalet glæder sig.

- Vi bliver mere synlige, end vi er her på N. A. Jørgensens Plads. Det forpligter, og det skylder vi vore kunder. Det er dem, der har ført os hertil, siger Hanne Wollesen.

Når Kollektionshuset Lene Vemb åbner den nye butik, vil det blandt andet være med flere nye mærker inden for tøj til damer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce