Annonce
Ugeavisen Bramming

Kom til gratis høreprøve på Bramminge Apotek

På onsdag kan du få gratis høretest på Bramminge Apotek. Pressefoto
På onsdag den 16. september inviterer Bramminge Apotek til gratis høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist. Til arrangementet kan du også høre mere om en ny service – Remote Care, som gør det muligt at få høreapparatet finjusteret hjemmefra.

BRAMMING: I samarbejde med Din Hørespecialist inviterer Bramminge Apotek til en gratis høreprøve onsdag den 16. september. Ved samme lejlighed kan man høre mere om en ny service, som giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet.

Teknikken, der netop er lanceret i Din Hørespecialist i Ribe, har været i støbeskeen gennem længere tid, men er blevet fremskyndet på grund af covid-19. Mange danskere prøver i øjeblikket at begrænse den fysiske kontakt, og det har ifølge Helle Hyldgaard, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Ribe, holdt mange borgere fra tilstrækkelig hjælp med høreapparatet. I den forbindelse er det praktisk, når hørespecialisten kan justere høreapparatet nøjagtigt efter brugerens behov, mens brugeren sidder med høreapparatet på hjemme hos dem selv. Hun opfordrer derfor også alle interesserede til at komme på Bramminge Apotek den 16. september mellem kl. 9.30 og 15. Arrangementet er gratis og uforpligtende. /pm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Annonce