Annonce
Ugeavisen Bramming

Kommunen holder åben skurvogn i Skolegade

Arbejdet med at forskønne baggårdene i Skolegade går nu i gang. Det betyder, at der i perioder vil være færre parkeringspladser til rådighed. Foto: Martin Wilde
Nu begynder arbejdet med byforskønnelse af baggårdene langs Skolegade. Kommunen holder "åben Skurvogn" hver anden uge, så alle kan blive informeret.

Bramming: Hvad skal du en tirsdag formiddag? Tjah, hvis det er lige uge, for eksempel tirsdag den 11. januar, som ligger i uge 2, så kan det være, du skal til "åben skurvogn". I hvert fald hvis du interesserer dig for, hvad der sker, nu hvor arbejdet med at forskønne baggårdene langs Skolegades sydside er gået i gang. Arbejdet er en del af byforskønnelsesprojektet i Bramming.

"For at I kan føle jer godt informeret om projektet og arbejderne undervejs, har vi planlagt at holde ’åben skurvogn’ inden hvert byggemøde, som er planlagt til tirsdag kl. 10 i de lige uger. Da er I velkomne til at henvende jer med kommentarer eller spørgsmål", skriver landskabsarkitekt Karen Margrethe Bak i et informationsbrev til beboere og lodsejere af huse og baggårde mellem Nørregade og Skolegade.

De berørte beboere kan også se frem til at blive inviteret til et informationsmøde på stedet, hvor adgang til ejendomme, parkering, adgang for hjemmehjælp og renovation afklares.

Annonce

"For at I kan føle jer godt informeret om projektet og arbejderne undervejs, har vi planlagt at holde ’åben skurvogn’ inden hvert byggemøde, som er planlagt til tirsdag kl. 10 i de lige uger.

Karen Margrethe bak

Arbejdet med at forskønne baggårdene i Skolegade påregnes at være færdigt først på efteråret, hvor det afsluttes med at sættes nye planter. Frem til arbejdet er færdigt vil der være færre parkeringspladser til rådighed end normalt, og beboerne i Skolegade må finde andre steder at parkere. Fra tid til anden vil nogle af passagerne mellem Skolegade og Nørregade være spærret. Men der er sjældent langt hen til den næste åbne passage.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Annonce
Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Annonce
Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Ugeavisen Bramming

Pensionist

Ugeavisen Bramming

Rejsegilde skulle rigtig fejres: Hele seks kranse over det nye spejderhus

Ugeavisen Bramming

Susanne styrer Brammings nye dagligstue

Ugeavisen Bramming

Troels og Anne Katrine er vild med det vilde

Ugeavisen Bramming

Kommunen er godt i gang med vilde, grønne initiativer

Annonce