Annonce
Ugeavisen Bramming

Kontoret lukker, men ugeavisen består

Kontoret i Bramming lukker, men Ugeavisen Bramming fortsætter med at udkommer hver tirsdag
Ugeavisens kontor i Bramming lukker. Fra den 1. marts vil Ugeavisens to journalister dele redaktion i Ribe med kollegerne på Ugeavisen Ribe og JydskeVestkystens Ribe-Bramming-redaktion.
Annonce

Bramming: At Ugeavisen Brammings kontor lukker, betyder ikke, at Ugeavisen lukker – blot at de ansatte får et andet arbejdssted. Ugeavisen Bramming vil også fremover udkomme hver tirsdag med nyheder om Bramming og de andre byer i området, der tidligere udgjorde Bramming Kommune.

- Med denne omorganisering tilpasser Ugeavisen Bramming sig blot den udvikling, der ses overalt i samfundet. Realiteten er, at der ikke længere kommer nogen uanmeldt ind på kontoret med tip om gode historier. Det er et halvt år siden, det skete sidst. Al kommunikation foregår i dag pr. mail og telefon, og sådan har det været længe, siger Christian Friis Hansen, som er lokalredaktør for Ugeavisen Bramming og JydskeVestkystens lokalredaktioner i Esbjerg og Ribe-Bramming:

- Ugeavisens journalister vil lave lige så mange interviews og reportager i Bramming og byerne omkring, som hidtil. Fremover kører de bare ud fra redaktionen i Ribe, lover Christian Friis Hansen.

Kontakt Ugeavisen

Du kan som hidtil kontakte Ugeavisen Bramming pr. telefon på 75 17 40 00.

Du kan også som hidtil sende en e-mail til ann.bramming@ugeavisen.dk, hvis det drejer sig om annoncer.

Hvis det er tip til redaktionens journalister, så kan du som hidtil benytte mailadressen: red.bramming@ugeavisen.dk.

Annonce

Hent avisen i Brugsen

Kontoret i Bramming er allerede lukket for ekspedition af annoncer. Også her har der kun været ganske få, som har henvendt sig i åbningstiden. Annoncer kan fortsat bestilles ved at ringe eller maile til Ugeavisen Bramming, se faktaboksen.

Ugeavisen Bramming omdeles fortsat tirsdag og onsdag af bude fra FK Distribution. Og som hidtil vil det være muligt at hente et eksemplar af Ugeavisen Bramming, hvis der sker en fejl, og man ikke får Ugeavisen leveret hjemme i ens brevkasse senest onsdag aften. Men den avisstander, der hidtil har stået ved indgangen til ugeavisens redaktion, vil fremover stå i SuperBrugsen i Bramming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce